Home » Ceramice si Pardoseli » Caramida Aparenta

Caramida Aparenta


Categorii ceramice si pardoseliI se spune "aparenta" ... CARAMIDA APARENTA! La placarea decorativa a oricaror suprafete de interior si / sau exterior, caramida aparenta ofera personalitate arhitectonica de durata.

Evolutia ceramicii, datorata imbinarii dintre progresul tehnologic si perfectionarea designului, are ca rezultat imbunatatirea calitatii caramizii, aceasta devenind un material tot mai utilizat si mai recomandat de specialisti. Printre numeroasele avantaje pe care le prezinta aceasta, caramida ofera, nu in ultimul rand, un aspect placut. Utilizata pe suprafete mici, nu face decat sa sublinieze anumite detalii ahitecturale sau sa puna in evidenta zone deosebite din locuinta, fapt ce face din acest material un produs rafinat si elegant.

In prezent, toti cei care isi doresc un asemenea finisaj, insa neavand valabila in constructie carmida reala, au la dispozitie un produs creat special, caramida aparenta, ce poate fi aplicat pe fatadele locuintelor si nu numaiā€¦

Datorita procedeului special de fabricatie si anume extrudarea, caramida aparenta produsa de STROHER prezinta rezistenta crescuta la socurile termice (in special contra inghetului, gamele Keravette, Keraplatte si Keraprotect avand o garantie de 25 de ani din partea producatorului), durabilitate, protectie sporita impotriva petelor si zgarieturilor, este impermeabila, ceea ce inseamna ca nu-i este permis umezelii sa ajunga la stratul de perete, protejandu-l de-a lungul timpului.

Caramida aparenta, disponibila intr-o gama variata de dimensiuni, culori, texturi si modele, potrivita pentru redarea unui stil rustic, natural, sau chiar modern, devine un finisaj tot mai cautat fie ca vorbim de placarea exterioarelor, interioarelor, semineelor, gardurilor, a teraselor, aleilor sau a cramelor.
Fiind un produs antibacterian, caramida aparenta este des folosita pentru constructiile industriale, in special cele alimentare (fabrici de mezeluri, de conserve, legume, produse lactate), spitale, laboroatoare si spatii comerciale.
Un alt avantaj, care vine sa sustina caramida aparenta, este montajul usor si rapid. Aceasta se comporta ca o placada de gresie, de altfel fiind utilizat acelasi adeziv pentru lipirea acestora. Pentru o lucrare fara cusur, suprafata trebuie sa fie dreapta, in caz contrar aceasta trebuie nivelata astfel incat imbinarea caramizii aparente sa se faca perfect.

Daca va doriti o mai mare apropiere de natura, la placarea teraselor pot fi folosite piatra, caramida aparenta sau gresie cu dimensiuni diverse, iar pentru bai sau piscine, variate modele de mozaic vitroceramic.

Categorii ceramice si pardoseliCategorii ceramice si pardoseliCategorii ceramice si pardoseli
Categorii ceramice si pardoseliCategorii ceramice si pardoseliCategorii ceramice si pardoseli

« inapoi