Home » Ceramice si Pardoseli » Produse Speciale » mortare expansive
Produse ceramice si pardoseli

MAPEFILL

Mortar fluid expansiv fara contractii pentru ancorari de precizie a partilor de sustinere a utilajelor,masinilor unelte,structurilor metalice,umplerea rosturilor rigide dintre elementele din beton si prefabricate din beton,executia subzidariei,monolitizari.Rezistenta la compresiune: 70 N/mmp. Consum:1.95 kg/litru de cavitate de umplut.Ambalaj: sac 25 kg.

Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul MAPEFILL a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.


Produse ceramice si pardoseli

LAMPOCEM

Mortar predozat, fara contractii, cu priza si intarire rapida pentru cimentari si fixari rapide de cadre metalice, tuburi, conectori metalici, conducte sanitare, rame si tocuri din lemn sau metal, cimentarea si fixarea conductelor din beton la reteaua de canalizare, hornuri sau bazine de apa, pentru blocarea infiltratiilor rebele de apa la structuri sau constructii ingropate, pivnite si puturi de lift. Consum: 1.8 kg/litru de cavitate de umplut. Rezistenta la compresiune: 35 N/mmp. Ambalare: sac 25 kg, cutii cu 4 saci de 5 kg.


Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul LAMPOCEM a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.


Produse ceramice si pardoseli

MAPEGROUT SV

Mortar cu priza si intarire rapida, fluid, pentru reparatii si cimentari rapide (pietonabil in 2 ore la o temperatura de 20 grade C). Utilizat pentru repararea pardoselilor industriale, pardoseli la centre comerciale, magazine, lucrari stradale si aeroportuare care trebuie redate traficului intr-un timp foarte scurt, fixarea si cimentarea rapida a gurilor de inspectare si capacelor de canal, fixarea rapida a indicatoarelor stradale, material de fixare de uz general la autostrazi. Consistenta fluida a acestui mortar permite aplicarea prin turnare, in cofraje sau cavitati, fara segregare, in grosimi de pana la 5 cm. Pentru turnari in grosimi mai mari de 5 cm se va adauga agregat in proportie de 30 - 40%. Rezistenta la compresiune: 25 N/mmp dupa 4 ore; 55 N/mmp dupa 28 de zile. Consum: 20 kg/mp/cm grosime utilizat ca atare; 14.5 kg/mp/cm grosime utilizat in amestec cu agregat. Ambalaj: sac 25 kg.

Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul MAPEGROUT SV a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi