Home » Ceramice si Pardoseli » Piatra Naturala » Pavaje din pietricele naturale VIA.RUSTIK
Produse ceramice si pardoseli

Pavaje din pietricele naturale VIA.RUSTIK

Sistem pavaj [pardoseala] din pietricele naturale VIA.RUSTIK

VIA.RUSTIK este un sistem de pardoseli/pavaje obtinut prin amestecarea a nenumarate granule din marmura, granit sau piatra de rau, cu un liant din rasina transparenta, flexibila, rezistenta la apa si stabila la UV; liantul imbraca, protejeaza si leaga micile agregate de piatra, intensificandu-le culoarea naturala, pastrandu-le permanent aspectul de piatra umeda.

VIA.RUSTIK are o structura deschisa, cu numeroase goluri, care retin caldura. Intr-o camera cu temperatura ambianta de 20⁰C, VIA.RUSTIK va avea o temperatura medie de 14-15⁰C, similar unei pardoseli din lemn. Este o solutie ideala de finisaj peste sistemele de incalzire in pardoseala.

Suprafetele netede si marginile rotunjite ale granulelor VIA.RUSTIK, maseaza usor talpa piciorului gol, precum o fac pietricelele de la marginea raului.

Se aplica fara rosturi, continuu pe suport de beton, lemn, piatra, gresie, fier, otel, asfalt, la interior sau exterior, pe pardoseli noi sau la renovarea celor vechi si deteriorate.

Paleta de culori:
Roca din carierele Italiei, in 18 culori de baza, intr-o multitudine de combinatii, fiecare sortate in 3 granulatii. Granule slefuite pana la rotunjire, spalate, uscate si desprafuite. Aspect final neted si curat, precum pietrele de sub luciul apei. Sunt posibile mici diferente in culoarea de baza, de la un lot la altul, ca rezultat al variatiei culorii naturale a rocilor.

Film realizare sistem VIA.RUSTIK:
Pentru informatii tehnice - comerciale sau comenzi pentru produse speciale, va rugam sa contactati Divizia Ceramice & Sanitare:

Telefon: (004) 021.5296.200; Fax: (004) 021.5296.201
E-mail: info@menatwork.ro .

Va asteptam !


Fisa tehnica Sistem pavaj VIA.RUSTIK
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Pavaje din pietricele naturale VIA.RUSTIK a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi