Home » Compania » Evenimente speciale

NOU: VEM Proiect Lighting ofera servicii de vopsitorie in camp electrostatic

Evenimente specialeVEM Proiect Lighting isi amplifica gama de servicii cu o line de vopsitorie in camp electrostatic, o noua tehnologie de vopsire pentru elemente metalice si nu numai, avand ca principal avantaj viteza mare de acoperire. Astfel, in doar o ora pot fi vopsite 300 de bucati de panouri cu dimensiunea de 600x600mm.
Acoperirea se realizeaza prin utilizarea pulberilor certificate de care producatorii internationali cu 4 pistoale automate si unul manual. Procesul de vopsire include pretratament prin pulverizare si uscare in cuptor, asigurand calitatea uniforma a acoperirii.
Toate piesele de vopsit sunt suspendate de un transportor aerian care parcurge urmatorul ciclu tehnologic:
1. Pretratament prin pulverizare
2. Uscare în cuptor
3. Aplicarea de pulberi în cabină
4. Polimerizare în cuptor
5. Răcire în linie.

La aniversarea de 25 de ani Grupul Menatwork planteaza fapte bune in Romania

Evenimente specialeIn an aniversar Grupul Menatwork s-a alaturat initiativei Plantam Fapte Bune in Romania, 30 de voluntari Menatwork contribuind deja la plantarea a 20.000 puieti de salcam in Jegalia, jud. Calarasi.

Construm impreuna! Impadurim impreuna! a fost sloganul sub care Grupul Menatwork a participat pentru prima data la o actiune de impadurire, sustinand financiar si prin implicarea in aceasta actiune a 30 de angajati care au ajutat la impadurirea a 4 hectare de teren pe data de 30 martie 2019.

Implicarea in actiuni sociale este parte din politica interna a Grupului Menatwork inca de la inceput, pe parcursul celor 25 de ani de activitate sustinand cazuri sociale si comunitare, fiind impilcat in actiuni sportive și de divertisment în echipa sau proiecte de îmbunatatire a mediului.

I’M UAU by VEM PROIECT LIGHTING, Bucuresti 2017

Evenimente speciale24 febr. 2017, Bucuresti, fabrica VEM Proiect Lighting

Divizia de electrice si iluminat a grupului Menatwork:
VEM PROIECT LIGHTING impreuna cu U.A.U.I.M. (Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu),
au organizat o noua faza a proiectului educativ I’M UAU, conectand doua lumi: cea tehnica si cea artistica.

(RE)ST ALBASTRU.
15 tineri studenti. Multe idei. Energie si creativitate.
O hală, rebuturi din procesul de fabricație. Nu a durat mult până cand resturile s-au sortat din cutiile mari de carton și s-au expus pe frontul de lucru, încărcând cele 4 mese din fabrică. Începe trasatul, găuritul, înșurubatul, sudatul, asamblatul.

Cu ajutor specializat din partea îndrumătorilor din fabrica VEM, elementele încep să prindă formă în diverse corpuri de iluminat. Rând pe rând, resturile se aprind.
15 lămpi, numai bune de vopsit! Această serie în albastru.
Workshop ALBASTRU.

Informatii si inscriere in proiectele educationale:
☎ 021.5296.200; 021.5296.255; ✉ info@menatwork.ro.

I’M UAU by VEM PROIECT LIGHTING, Bucuresti 2016

Evenimente speciale4 nov. 2016, Bucuresti, fabrica VEM Proiect Lighting

Divizia de electrice si iluminat a grupului Menatwork:
VEM PROIECT LIGHTING impreuna cu U.A.U.I.M. (Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu),
au conectat doua lumi: cea tehnica si cea artistica, in cadrul unei noi faze a proiectului educativ I’M UAU.

Astfel, VEM PROIECT LIGHTING a gazduit primul workshop (RE)ST PORTOCALIU in cadrul caruia 15 viitori arhitecti, motivati si dornici de implicare, au dat nastere unor corpuri de iluminat care au reusit sa ne impresioneze si sa ne starneasca nerabdarea cu privire la urmatoarea editie.

Tinerii si-au dezvoltat aptitudinile in design-ul de obiect si in realizarea unui iluminat eficient, trecand prin toate etapele configurarii aparatelor.La final, tinerii studenti ne-au impartasit din experienta participarii la workshop:

Andra Mindru: "A fost cu mult peste asteptarile mele intreaga experienta si am invatat foarte multe lucruri. Am parcurs intreg traseul de la conceperea volumetriei pana la asamblarea cap-coada a sistemului de iluminat care a si functionat, lucru nou pentru mine.”
Andreea Pavel: “Workshopul a fost o provocare pentru mine deoarece este prima mea experienta de acest gen in domeniul pe care il studiez. Am venit la acest workshop, stiind ca trebuie sa dau un raspuns pe loc, care se dorea a fi bun si creativ in fata unor obiecte existente.”
Simona Manolache: “A fost o experienta cu totul speciala. Nu numai ca nu am fost singuri si pierduti. Am avut parte de o prezentare teoretica si tehnica a luminii si a materialelor cu care vom lucra care m-a invatat ca nu numai in proiectele de arhitectura, ci si in viata de zi cu zi, sa vsd iluminatul artificial cu alti ochi. Am avut la dispozitie materiale foarte diverse. Langa noi au fost intotdeauna oameni care sa ne indrume, iar prin ei, am avut acces la uneltele sau la masinariile industriale folosite in mod curent in fabrica. Daca s-ar putea folosi un singur cuvant care sa descrie felul in care workshopul s-a desfasurat, acela ar fi simplu: PROFESIONIST.”

In decembrie 2016, creatiile vor fi expuse in incinta UAUIM, urmand ca la inceputul anului, VEM Proiect Lighting sa preia produsele, sa le expuna si sa le promoveze in sensul comercializarii acestora in scop caritabil.

Informatii si inscriere in proiectele educationale:
☎ 021.5296.200; 021.5296.255; ✉ info@menatwork.ro.

Building Health Forum, Bucuresti 2016

Evenimente speciale19-20 octombrie 2016, Athénée Palace Hilton, Bucuresti

• • • • Building Health Bucharest 2016 • • • •
cea de a doua editie a unicului eveniment din România, dedicat calității spațiului medical ~ proiect realizat sub egida C.M.R. [COLEGIUL MEDICILOR din ROMÂNIA] și O.A.R. [ORDINUL ARHITECȚILOR din ROMÂNIA].

La acest eveniment, GRUPUL MENATWORK‬ participa in calitate de Master Partner, fiind unicul furnizor de materiale, sisteme si instalatii destinate constructiei si amenajarii spatiilor medicale.

În demersul de a contribui la îmbunătățirea confortului și funcționalității spatiului medical, GRUPUL MENATWORK‬ - furnizor de soluții integrate pentru lucrările în construcții și instalații din sectorul sanitar, ofera:
• consiliere tehnică și comercială, indiferent de stadiul proiectelor, asigurată prin intermediul echipei de specialiști;
• produse specializate, de cea mai înaltă calitate, respectând aspectele economice și tehnice, conforme exigențelor specifice construcțiilor domeniului.

Solutiile propuse sunt expuse in paginile catalogului: HEALTCARE SOLUTIONS GUIDE, care integreaza o gama completa de materiale pentru constructii, specifice cladirilor de invatamant: tavane, pereti, pardoseli, placari ceramice, obiecte sanitare, aparate de iluminat, instalatii electrice, sisteme ventilatie & climatizare, materiale electrice etc.


Pentru informatii complete si/sau contact direct, va indrumam sa vizitati pagina noastra de CONTACT, in care gasiti disponibile coordonatele noastre.

Pe curand !


CONFERINTA: HR Strategic, Bucuresti 2016

Evenimente speciale28 Septembrie 2016, Crowne Plaza, Bucuresti

Specialistii HR ai Grupului MENATWORK, au participat la conferinta "HR Strategic pentru companiile de producție":

֎ Miruna MOCANU;
֎ Cristina PETRACHESCU;
֎ Dan BERECHET;
֎ Mircea CONSTANTIN.

In urma acestei conferinte, ei au aflat despre noutatile domeniului, solutii si bune practici pentru elaborarea unui plan strategic de resurse umane concentrat pe performanta, actiuni de leadership, training, tehnologie si management eficient al conflictelor.

Managementul resurselor umane este un domeniu aflat intr-o permanenta dinamica, iar misiunea "a gasi", "a dezvolta" si "a plasa" omul potrivit la locul potrivit devine cu atat mai provocatoare cu cat numarul de angajati este mai mare si au zeci de competente, atitudini si valori personale.

MOTIVAREA si ENGAGEMENTUL angajatilor sunt parte din planurile noastre de business, iar performanta companiei este direct asimilata competentei si implicarii angajatului.

Pe curand !

Training ACADEMIA TARKETT la Serbia

Evenimente speciale26-30 Septembrie 2016, Backa Planka, Serbia

In aceasta perioada, echipa de montaj pardoseli a Grupului MENATWORK participa la un stagiu de pregatire specializat, organizat la Academia de Montaj TARKETT, in Serbia, Backa Planka.
Training-ul are ca parte principala componenta practica, dar si module teoretice, astfel incat la final, echipa noastra va primi un atestat de certificare pentru montatori autorizati TARKETT, la nivel national.

Echipa de montaj pardoseli a Grupului MENATWORK este formată din:
Montatori:
- Florentin BATIS;
- Armand CUJBA;
- Costel DRAGULIN;
- Gheorghe RADUNA;
- George SAIOC;
- Ion ZAINESCU.

Coordonatori santier:
- Lilian CONSTANTIN;
- Dan OPREA;

Sef divizie pardoseli:
- Horia MATEI.

Preocupati de actualizarea constanta a portofoliului de produse si servicii, prin aceste sesiuni de training ne imbunatatim nivelul de functionare pentru clientii nostri locali, in domeniul montajului de PVC, parchet laminat si stratificat, mocheta role ai dale.

Tarkett Academy este centru de pregatire si educatie, a carei misiune este sa dezvolte si sa imbunatateasca tehnici de instalare pentru pardoseli TARKETT, dar si sa imbunatateasca cunostintele despre gama complexa a produselor TARKETT.

Multumim Tarkett Academy !

Prima Conferința Națională KNX (Bucuresti, Romania)

Evenimente speciale6 iunie 2016, Radisson Blu Hotel, București

VEM PROIECT LIGHTING, ca unic reprezentant VIMAR pentru Romania si Republica Moldova,
este ‎membru‬ titular al Asociatiei KNX Romania.

Editia inaugurală a Conferinței KNX România, organizata in 06.06.2016, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti, si-a propus sa creasca gradul de informare asupra automatizarii de cladiri si sa ofere solutii practice si moderne pentru imbunatatirea eficientei energetice si realizarea de cladiri verzi in Romania, abordand subiecte precum:
◆ evolutia automatizarilor pentru cladiri;
◆ importanta construirii inteligente in Romania;
◆ importanta utilizarii unui standard in automatizarile de cladiri.

De ce automatizări de clădiri și în România? a reprezentat tematica centrala a conferintei.

• Dl. Rafael Marculescu, Presedinte KNX Romania a deschis evenimentul.
• Dl. Serban Tiganas, Presedintele OAR, a vorbit despre "Importanta construirii inteligente in Romania".
• Dna. Emilia-Cerna Mladin, Presedintele AAECR a avut ca tema "Potentialul de reducere a consumurilor necesare de energie prin tehnologie ICT si acceptabilitatea utilizatorilor".
• Eoghan Foley, Schneider Electric Germania (TBC), a sustinut "Importanta utilizarii unui standard in automatizarile de cladiri".

Participarea VEM PROIECT LIGHTING la eveniment a fost evidentiata in zona expozitionala a standurilor, unde au fost gazduiti numerosi vizitatori proveniti din diverse categorii profesionale cu implicare directă în realizarea cladirilor moderne: arhitecţi, proiectanţi, instalatori, antreprenori, integratori, specialişti IT&C şi de tehnică de securitate, dar si utilizatori ai acestora: administratori, facility management, manageri de hotel, precum şi autorităţilor publice centrale, regionale şi locale

Echipa VEM PROIECT LIGHTING vi se alătură în activitatea de creștere a gradului de informare și conștientizare asupra acestui subiect, oferindu-vă soluții practice și moderne pentru creşterea eficienţei energetice şi realizarea de clădiri verzi în România.

Vă multumim si pe curand !“Alege ARMSTRONG in proiectele tale” by MENATWORK

Evenimente speciale26-27-28 mai 2016, Editia a-IV-a

Teambuilding-ul intitulat “Alege ARMSTRONG in proiectele tale”, organizat de MENATWORK in parteneriat cu ARMSTRONG, a ajuns in acest an la cea de-a patra editie.

3 zile inedite de aventura, in care adrenalina si entuziasmul s-au ridicat la cote inalte, activitatile explorate in Aventura Park Arsenal, pe traseele de catarare, PowerFan Jumps, senilat, tiroliana, sarituri din turn, Paint Ball, Treasure Hant, au energizat intreaga echipa, la care si-au confirmat participarea cei peste 40 de invitati, proveniti din Bucuresti, Constanta, Bacau, Cluj-Napoca, Hateg, Chisinau, ..., dar si membri ai echipei MENATWORK.
Serile petrecute in jurul focului de tabără, concursul de karaoke și DJ music, au completat bucuria acțiunii noastre.

Teambuilding-ul “Alege Armstrong in proiectele tale”, a fost organizat la Arsenal Park, localitatea Orastie, jud. Hunedoara, pe parcursul a trei zile: 26, 27, 28 mai 2016.
Desfasurata intr-un cadru natural de exceptie, aceasta actiune a avut rolul de a creste interactiunea intre gazde (angajati ai MENATWORK) si oaspeti (clienti achizitori de produse Armstrong), prin programe dedicate de perfectionare tehnica, actiune si divertisment.

Acest program a fost conceput si dedicat echipei MENATWORK si invitatilor sai, pentru: o viata lunga si sanatoasa, cresterea vanzarilor, a confortului personal si sudura echipei.

Mulțumim tuturor invitatilor pentru participare!
Mulțumim Arsenal Park pentru program si gazduire.
Pe curand !

ILUMINAT PROFESIONAL FABRICAT in ROMANIA

Evenimente speciale19 mai 2016, Bucuresti

Divizia de electrice a grupului Menatwork,
VEM PROIECT LIGHTING, a fost gazda evenimentului: ILUMINAT PROFESIONAL FABRICAT in ROMANIA. Provocare & Evolutie.

Un eveniment dedicat exclusiv partenerilor
VEM PROIECT LIGHTING, in cadrul caruia s-au prezentat strategiile companiei si s-au dezbatut subiecte pe tema cresterii nivelului de calitate al proiectelor de iluminat.

Atractivitatea evenimentului a fost generata din:
• dezbaterea tendințelor și standardelor acestei industrii;
• adaptarea sistemelor de iluminat la normativele nationale si internationale,
• împărtășirea de experiențe, bune practici, studii de caz, proiecte si aplicatii tehnice;
• identificarea provocarilor din piata sistemelor pentru iluminat din Romania;
• identificarea de noi oportunități de business;
• interacțiunea cu lideri și specialiști ai iluminatului profesional;
• prezentarea principalelor proiecte de iluminat finalizate de VEM PROIECT LIGHTING în 2016: Unitățile de Primiri Urgențe Suceava & Onești; Centrul logistic Nemo Curier, Metropolis Center; Fabrica de textile medicale Arad; Scolile Agârbiceanu și Eminescu din Cluj.

La nivelul primului semestru 2016, VEM PROIECT LIGHTING detine în portofoliu peste 2400 de modele de aparate de iluminat, iar capacitatea de producție este de 1000 unități pe zi.
Aceste produse sunt destinate iluminatului comercial (retail mic, mediu, hypemarket-uri și mall-uri), zonelor industriale, iluminatului stradal, pentru spații de birouri și, nu în ultimul rând, sectorului rezidențial.

Bucuria reintalnirii si placerea cunoasterii de noi invitati, au facut ca intreg evenimentul ILUMINAT PROFESIONAL FABRICAT in ROMANIA sa fie apreciat atat de oaspetii nostri dragi din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Arad, Constanta, Bacau .... cat si de cei sositi de peste ocean (Canada).

MULTUMIM presei de specialitate (jurnalisti, redactori, reprezentanti ai agentiilor de presa etc.), care ne-au onorat cu prezenta si au publicat ample articole pe tema evenimentului:
ILUMINAT PROFESIONAL FABRICAT in ROMANIA.

Pe curand cu noutati din domeniul iluminatului profesional.Building Education Forum, Bucharest 2016

Evenimente speciale3 martie 2016, Bucuresti

• • • • Building Education Bucharest 2016 • • • •
este un proiect unic de comunicare interprofesională,
o întâlnire inedită a profesiei de arhitect cu profesiile educației, un parteneriat pentru calitatea spațiului educațional românesc.

Realizat sub egida O.A.R. (ORDINUL ARHITECȚILOR din ROMÂNIA), evenimentul este o platformă de comunicare, întâlniri directe, networking și dialog pentru calitatea spațiului educațional românesc.

BUILDING EDUCATION BUCHAREST INTERNATIONAL FORUM promovează valorile și modelele profesionale, rolul profesiilor, dialogul interprofesional, leadership-ul profesional și bunele practici, având ca obiectiv principal crearea unui parteneriat pentru calitatea spațiului educațional.

La acest eveniment, GRUPUL MENATWORK‬ a participat in calitate de Master Partner, fiind unicul furnizor de sisteme si instalatii adaptate constructiei si amenajarii spatiilor educationale.

În demersul de a contribui la îmbunătățirea confortului și funcționalității mediului educațional, GRUPUL MENATWORK‬ - furnizor de soluții integrate pentru lucrările în construcții și instalații din sectorul educațional, vine în întâmpinarea necesităților domeniului, oferind:
• consiliere tehnică și comercială, indiferent de stadiul proiectelor, asigurată prin intermediul echipei de specialiști;
• produse specializate, de cea mai înaltă calitate, respectând aspectele economice și tehnice, conforme exigențelor specifice construcțiilor de învățământ.

Solutiile propuse sunt expuse in paginile catalogului: EDUCATIONAL SOLUTIONS GUIDE, care integreaza o gama completa de materiale pentru constructii, specifice cladirilor de invatamant: tavane, pereti, pardoseli, placari ceramice, obiecte sanitare, aparate de iluminat, instalatii electrice, sisteme ventilatie & climatizare, materiale electrice etc.


Pentru informatii complete si/sau contact direct, va indrumam sa vizitati pagina noastra de CONTACT, in care gasiti disponibile coordonatele noastre.

Pe curand !

Building Health Forum, Bucharest 2015

Evenimente speciale22 octombrie 2015, Bucuresti

• • • • Building Health Bucharest 2015 • • • •
primul eveniment din România dedicat calității spațiului medical ~ proiect realizat sub egida C.M.R. [COLEGIUL MEDICILOR din ROMÂNIA] și O.A.R. [ORDINUL ARHITECȚILOR din ROMÂNIA].

La acest eveniment, GRUPUL MENATWORK‬ va participa in calitate de Professional Partner, fiind unicul furnizor complet de soluții pentru clădiri medicale.
GRUPUL MENATWORK‬ expune invitatilor o gama completa de materiale pentru constructii, specifice spatiilor medical-sanitare: tavane, pereti, pardoseli, placari ceramice, obiecte sanitare, corpuri de iluminat, instalatii electrice, sisteme de apelare.

BUILDING HEALTH BUCHAREST INTERNATIONAL FORUM este un proiect unic de comunicare interprofesională cu o tematică de maxim interes, care reunește pentru prima oară în România două dintre cele mai importante profesii, medici și arhitecți, în cadrul unui eveniment inedit, care își propune să devină o platformă de comunicare, întâlniri directe, networking și dialog continuu pentru calitatea spațiului medical românesc.

În demersul de a contribui la îmbunătățirea confortului și funcționalității mediului spitalicesc, GRUPUL MENATWORK‬ - furnizor de soluții integrate pentru lucrările în construcții și instalații din sectorul educațional, vine în întâmpinarea necesităților domeniului, oferind:
• consiliere tehnică și comercială, indiferent de stadiul proiectelor, asigurată prin intermediul echipei de specialiști;
• produse specializate, de cea mai înaltă calitate, respectând aspectele economice și tehnice, conforme exigențelor specifice construcțiilor medicale.

Solutiile MENATWORK sunt expuse in paginile catalogului: HEALTHCARE SOLUTIONS GUIDE, care integreaza o gama completa de materiale pentru constructii, specifice constructiilor medicale: tavane, pereti, pardoseli, placari ceramice, obiecte sanitare, aparate de iluminat, instalatii electrice, sisteme ventilatie & climatizare, materiale electrice etc.


Pentru informatii complete si/sau contact direct, va indrumam sa vizitati pagina noastra de CONTACT, in care gasiti disponibile coordonatele noastre.

Pe curand !


MENATWORK la CERSAIE (Bologna, ITALIA)

Evenimente speciale28 sept. - 2 oct. 2015, Bologna, ITALIA

Echipa MENATWORK‬ a participat pentru 5 zile, in perioada 28 sept. - 2 oct. 2015, la cea mai importanta expozitie internationala, dedicata placilor ceramice pentru industria de constructii, mobilierului de baie, instalatiilor si obiectelor sanitare: CERSAIE, la Bologna, in Italia.

Anual, renumiti producatori mondiali lanseaza si expun la CERSAIE, trendul arhitectonic al amenajarilor de baie, bazat pe estetica si tehnologii inovatoare.

S-au facut remarcate placile ceramice cu forme in relief, ce simuleaza un vizual 3D. Placile cu look antichizat si ceramica artizanala sunt prezente si ele.
Modernul surpride prin indrazneala efectului vizual, care creeaza adevarate iluzii optice: forme hexagonale de dimensiuni variate, cu finisaje in relief, fine, mate sau lucioase.
Cromatica este inspirata din mediul inconjurator, fiind conectata direct la elementele esentiale ale naturii: lemn, pamant, apa, metal. Cateva tuse sunt de ajuns pentru a veni cu o nota de originalitate in baie. Dar si de noblete.

Motivele florale sunt prezente in printuri atractive. Jocurile de figuri geometrice, cat mai elaborate, compun cele mai hot printuri: dungi, patrațele, print zebra, totul e posibil intr-un caleidoscop monocrom.
Vedeta afirmata a expozitiei: mobilierul de baie. Forme, linii, materiale, culori, combinatii ce ofera functionalitate si confort in spatiului dedicat bailor. Obiecte de mobilier de inspiratie art-deco, cu linii conturate, dar somptuase, elemente de inspiratie industriala si high-tech din materiale metalizate si tonuri de gri si alb.

Bateriile sanitare si-au pus subtil amprenta in impresia generala a expozitiei, facand o trecere subtila de la "fashion" la necesitate ~ un duo cu potential maxim.

Ca si marturie generala: combinatii cuminti sau vibrante, forme atipice sau versiuni deja clasice, trend luxos & indraznet, definit prin linii clare ori tuse cromatice predominante in ansamblul scenariului.

Un sezon bine ancorat in realitate, dar, care deopotriva, da frau liber fanteziei personale.

Pentru proiecte inspirate.

Training EGGER la Radauti

Evenimente speciale26-27 iunie 2015, Fabrica din Radauti, jud. Suceava

Sub egida Mai buni ~ Mai performanti,
membrii echipei de vanzari MENATWORK
si-au completat bagajul informatiilor tehnice, vizitand fabrica EGGER de OSB si PAL, de la Radauti.

Cele 2 zile de training au vizat cunoasterea: solutiilor de constructii bazate pe placi din conglomerat lemnos, precum si a pardoselilor moderne din parchet laminat.

Companie producătoare de semifabricate din lemn din Austria, EGGER este prezentă în România, avand fabrica la Rădăuți - una dintre cele mai mari investiții green field la nivel national. Tehnologia constă în cele mai noi utilaje existente, astfel încât EGGER este una din cele mai moderne fabrici de prelucrare a lemnului din lume. Capacitatea de productie a PAL-ului brut este de 600.000 metri cubi / an.

EGGER realizeaza produse pentru amenajări interioare, pentru construcţii şi parchet laminat.

AMENAJĂRI INTERIOARE & MOBILIER: Materialele moderne şi decorurile unice îmbină funcţionalitatea şi esteticul în configurarea spaţiilor interioare.

PARDOSELI: Fie clasic, fie cu structuri şi decoruri inovatoare - cu parchetul laminat de calitate deosebită, EGGER creează permanent un climat interior plăcut.

PRODUSE PENTRU CONSTRUCŢII: Cu ajutorul materialelor ecologice pentru construcţiile din lemn, EGGER dezvoltă soluţii individuale deosebite, de înaltă calitate, chiar şi pentru proiectele neobişnuite şi provocatoare.

Multumim partenerilor de la EGGER pentru frumoasa si utila initiativa !

Pentru suport tehnic de specialitate in domeniul pardoselilor, va ruga/bm sa ne contactati. Manager Divizia Pardoseli: Horia MATEI, mobil: 0722.357.143, email: horia.matei@menatwork.ro.


SVELT ~ un deceniu de activitate in Romania

Evenimente speciale18 iunie 2015, Bucuresti

MENATWORK a gazduit Joi, 18 iunie 2015, prezentarea: "SVELT ~ un deceniu de activitate in Romania",
sustinuta chiar de proprietarul afacerii SVELT:
domnul Davide Agosta.

Evenimentul s-a adresat partenerilor cu care sunt dezvoltate afacerile SVELT in Romania, colaboratorilor, clientilor, re-vanzatorilor, dar si tuturor furnizorilor de servicii prin intermediul carora activitatile SVELT se deruleaza in mediul de afaceri.

Actiunea a avut loc la sediul central al MENATWORK din Popesti-Leordeni, Soseaua de Centura 103, Sala de Conferinte, Corp A, etaj 1.

PROGRAM PREZENTARE:
• 09:30 – 10:00 = Primirea si inregistrarea participantilor & Coffee break
• 10:00 – 10:30 = Intro: prezentarea profilului companiei SVELT
• 10:30 – 12:30 = Sectiune I: Scari si Schele
• 12:30 – 13:30 = Pauza de pranz [gustari traditionale italiene]
• 13:30 – 14:30 = Sectiune II: Dispozitive & structuri speciale pentru lucrul in siguranta la inaltime
• 14:30 – 16:30 = Aplicatie practica outdoor & Coffee break

Informatii suplimentare disponibile la Departament Marketing: Corina Tudoroiu, email: corina.tudoroiu@menatwork.ro sau telefon: 0728.290.970.


“Alege ARMSTRONG in proiectele tale” by MENATWORK

Evenimente specialeEditia a-III-a, 5-7.06.2015


Teambuilding-ul intitulat “Alege ARMSTRONG in proiectele tale”, organizat de MENATWORK in parteneriat cu ARMSTRONG, a ajuns in acest an la cea de a-treia editie.

Temele prezentarilor au fost centrate in zona produselor de avangarda pentru industria materialelor de constructii:

• solutii Armstrong de reciclare a plafoanelor vechi;
• sisteme de plafoane Armstrong acustice, fono-absorbante si izolari fonice;
• sisteme de placari inti-incendiu Aquafire (Bifire),
• profile metalice pentru executii constructive cu forme curbe (IProfili) etc.

Ineditul evenimentului l-a reprezentat programul de entertainment, la care si-au confirmat participarea cei peste 40 de invitati: achizitori, antreprenori, manageri, contractori si reprezentanti ai firmelor de constructii, parteneri ai GRUPULUI de firme MENATWORK.

Teambuilding-ul “Alege Armstrong in proiectele tale”, a fost organizat in Satul de Vacanta “Fratii Jderi”, localitatea Pascoaia, judetul Valcea (www.fratiijderi.ro), pe parcursul a trei zile: 5, 6, 7 iunie 2015.

Desfasurata intr-un cadru natural de exceptie, aceasta actiune a avut rolul de a creste interactiunea intre gazde (angajati ai Grupului MENATWORK) si oaspeti (clienti achizitori de produse Armstrong), prin programe dedicate de training, actiune si divertisment.
S-au impartasit experiente memorabile pe parcursul exercitiilor speciale, bazate pe natura, confort, veselie, aventura si simplitate. Starea de bună-dispoziție a fost parte din entuziasmul general.

Toți participanții au abandonat stresul cotidian urban, pentru un comportament simplu, direct si vesel, descoperind frumusetea naturii: apa care curge, aerul care se misca, pasarile, insectele, forfota diminetii, linistea serii, bucuria zambetelor.

Starea generala de bună-dispoziție, a contribuit la abordarea activitatilor propuse de antrenorii de la “Fratii Jderi”, in mod serios si perseverent. Fiecare s-a lasat purtat de valul bucuriei si antrenului, "gustand" din toate propunerile de entertainment, re-descoperind efectul benefic al rasului in hohote, placerea identificarii unui co-echipier potrivit intr-o persoana necunoscuta, dorinta de depasire a limitelor, dar mai ales: satisfactia "muncii" in echipa si spiritul de competitie.

Acest program a fost conceput si dedicat echipei MENATWORK și invitaților săi, pentru: o viata lunga si sanatoasa, cresterea vanzarilor, a confortului personal si sudura echipei.

Cu certitudine acest eveniment va fi mereu o amintire senzationala, iar pentru asta MULTUMIM: oaspetilor prezenti si minunatei echipe de antrenori de la Fratii Jderi.

MULTUMIM DRAGI PARTENERI … si pe curand !


“Alege ARMSTRONG in proiectele tale” by MENATWORK

Evenimente specialeEditia a-II-a, 23-25.05.2014

Grupul MENATWORK in parteneriat cu ARMSTRONG, continua seria evenimentelor pentru promovarea "solutiilor de calitate pentru constructii de calitate", deja cunoscute sub egida:
“Alege ARMSTRONG in proiectele tale”.

Adresata montatorilor, subcontractorilor, antreprenorilor si firmelor de constructii, care fac achizitii directe de tavane din societatile Grupului MENATWORK, cea de a doua editie a evenimentului a gazduit aproape 40 de reprezentanti ai grupului tinta.

Ne propunem sa continuam seria acestor evenimente, sa fim cat mai cunoscuti in postura FURNIZORULUI de "solutii de calitate pentru constructii de calitate", ..., insufletind cu atentie, entuziasm si implicare, intreaga noastra activitate.

MULTUMIM DRAGI PARTENERI … si pe curand !


Invitatie de participare Program eveniment Galileo & Armstrong 23-24-25.05.2014


“Alege ARMSTRONG in proiectele tale” by MENATWORK

Evenimente specialeEditia I, 31.05-2.06.2013

Inceputul verii in cadrul Grupului de firme MENATWORK, a insemnat lansarea unui concurs dedicat tavanelor casetate Armstrong, sub egida: “Alege ARMSTRONG in proiectele tale”, cu desfasurare in perioada:
1 iunie 2013 ~ 1 decembrie 2013.

Adresat doar montatorilor, subcontractorilor, antreprenorilor si firmelor de constructii, care fac achizitii directe de tavane din societatile Grupului MENATWORK, concursul a fost lansat in prezenta unui numar de 40 de reprezentanti ai grupului tinta, in Bulgaria. Intrarea in concurs presupune acumularea unui minim de 5.000 puncte la cumpararea produselor Armstrong de la societatile din cadrul Grupului de firme MENATWORK. Primele trei locuri castigatoare sunt facute publice dupa analiza comerciala din decembrie 2013 si urmeaza a fi recompensate cu mini-vacante de iarna.

Initiat din dorinta de a “armoniza” cadrul competițional al bransei si organizat într-un cadru mai puțin oficial, proiectul MENATWORK, a convins ca interactiunea si comunicarea directa, gazduite cu entuziasm si voie-buna, genereaza doar deschidere,implicare,intelegere, apropiere, bucurie, satisfactie … succes.

Actiunea de lansare a concursului: “Alege ARMSTRONG in proiectele tale”, s-a desfasurat pe parcursul a 3 zile (31 mai – 2 iunie 2013) in orasul bulgaresc Constantin si Elena, situat in apropiere de Nisipurile de Aur si la 265 km de Bucuresti.

Intelegand perfect obiectivul primordial al actiunii MENATWORK, miculgrup, format din oameni de calitate: manageri, achizitori, responsabili tehnici si agenti comerciali, au abandonat pentru 3 zile, stresul profesional, eticheta corporatista si rutina cotidiana, devenind solidari ai invitatiei la “entertainment” si mai mult, personaje principale ale bunei dispozitii.

Daca la momentul startului considerarea reciproca se definea ca fiind aceea de “concurenta”, la momentul despartirii s-au adresat cele mai impresionante aprecieri de satisfactie si s-au schimbat cele mai prietenoase urari de bun-ramas. Si cu aceasta ocazie s-a dovedit ca munca este cu mult mai atractiva, cu cat este facuta din placere; iar rezultatele sunt cu atat mai bune, cu cat relationarea esteanimata cu cele mai pozitive intentii.

Ne propunem sa reiteram cat mai des astfel de evenimente, ne propunem sa fim cat mai cunoscuti in postura de gazde si recunoscuti ca “FAMILIA MENATWORK”, ne propunem sa insufletim cu mai mult entuziasm activitatea de calitate.

Iar la acest moment retrospectiv, simtindu-ne coplesiti de participarea speciala si de feedback-urile deosebite ale invitatilor nostri, suntem onorati sa le adresam si pe aceasta cale intreaga noastra consideratie, sustinere si multumire.

MULTUMIM DRAGI PARTENERI … si pe curand !

Pentru informatii suplimentare referitoare la concurs, va rugam sa contactati: Marian NITU, Manager Dep. Achizitii [0724.38.36.10, marian.nitu@menatwork.ro].

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Va multumesc tuturor pentru cele trei zile frumoase petrecute impreuna, timp in care eu m-am simtit minunat alaturi de voi. Sunt convinsa ca ele or sa ramana pentru noi toti o experienta placuta, haioasa, de care sa ne amintim cu drag, ori de cate ori ne revedem". - Monica B.

"Am petrecut un weekend minunat cu voi si va multumesc inca o data. V-ati descurcat de minune, sunteti o echipa inchegata si sa fiti asa mereu! Clar, data viitoare, o facem si mai lata!" - Iuliana T.

"Am petrecut alaturi de voi, o frumoasamini-vacanta, pe care nu o voi uita niciodata si sper sa mai aiba loc asemenea evenimente.Va multumesc si va doresc tot binele din lume!" - Aurel C.

"Nu-mi puteam imagina ca ma pot simti asa de bine alaturi de voi… ne-am surprins “numai cu ganduri bune”.Va multumesc pentru satisfactia pe care mi-ati oferit-o.Va imbratisez cu mare drag si cred in eventuala unei noi revederi." - Alexandru S.

"Daca iti acorzi un cat de mic ragaz, daca arunci, de jur imprejur, o privire odihnita, curioasa si nepatimasa, vei gasi destule argumente sa te bucuri. Lucrurile (inca) functioneaza … Mai exista inca oameni intregi…intalniri miraculoase.”Multumesc inca o data organizatorilor pentru invitatie si tuturor pentru sansa de a va intalni si de a va cunoaste, atat cat am reusit in cele 3 zile." - Cristina D.

"Multumesc inca o data organizatorilor si participantilor pentru aceste trei zile minunate si pline de voie buna! Ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc si sper sa ne revedem curand! Sa aveti o saptamana cu mult spor si cu mult zambet! Multumim!" - Alexandra T.

"Va multumesc tuturor pentru 3 zile minunate care nu pot fi uitate.Sa aveti spor in tot ce faceti la multi bani si sanatate. Va salut cu mult respect si ganduri bune!" - Vasile B.

"Imi este tare dor de voi! Ati fost grozavi, am petrecut cel mai frumos week-end impreuna cu voi, sper sa repetam cat mai repede. Va iubesc pe toti si va doresc o seara minunata, o saptamana plina de bucurii si pupici la toti!" - Camelia V.

"Ma onoreaza cuvintele Dumneavoastra, asa cum m-a onorat si prezenta." - Stelica S.

"Apropó de gandurile bune deja-transmise, va doresc sa va bucurati de orice moment pe care-l traiti, sa luati de la viata intotdeauna 100%, sa visati si sa va faceti planuri ca si cum veti trai vesnic si sa iubiti oamenii, cu defectele si cu calitatile lor! Ma bucur ca am gasit in voi doar oameni minunati si va multumesc pentru ca mi-ati oferit ocazia sa va cunosc!" - Cristian N.

"Chiar a fost un weekend fain! Dimineata ma gandeam cum sa formulez un text de multumire, apreciere….adresat voua, tuturor celor care ati participat la eveniment…Dar mi-ati usurat enorm job-ul!Nu mai am ce adauga….la ceea ce ati scris voi deja! Si ati facut-o cu mult mai bine decit as fi reusit eu, sunt convins de asta!…doar ganduri bune si o multumire, in plus, Corinei pentru organizare si Grupului de firme Menatwork pentru invitatie!" - Doru C.

"Recunosc, am avut placerea sa particip la un eveniment extraordinar, chiar daca initial l-as fi numit, simplu, eveniment.A fost un weekend mai mult decat placut, in compania unor oameni extraordinari.Va multumesc pentru asta tuturor, va urez mult succes in viitor, numai bine si cu siguranta ne vom revedea si vom repeta astfel de actiuni." - Catalin N.

"Multumim frumos … ne-am delectat si acum la treaba. ... Pupici si o saptamana usoara!" - Monica A.

"Imi pare bine ca am avut ocazia sa va cunosc, sunteti niste oameni minunati si stiti sa faceti in asa fel incat viata sa fie mai frumoasa. Toate cele bune." - Daniel C.

"Chiar daca sunt cel mai nou venit in familia Menatwork si pe majoritatea dintre voi v-am cunoscut pentru prima data, pot spune ca alaturi am petrecut trei zile foarte frumoase si va multumesc pentu sansa de a va cunoaste." - Dragos T.

"Am rezistat eroic pana acum dar a meritat. In plus, am constatat fara niciun fel de dubiu un lucru deosebit: dupa aproape 9 ani petrecuti la Menatwork, incununati cu rezultate diverse si foarte bune, cele 3 zile petrecute impreuna reprezinta pentru mine cea mai mare rasplata a muncii mele. Ma bucur enorm ca dupa 2,5 ani de manageriere a produselor Armstrong, alaturi de colegiimei, dar si de voi toti, am putut genera si crea impreuna astfel de momente. Ziua de ieri a venit ca o completare a celorlalte 2 zile, iar daca vom reusi sa mai adaugam in continuare alte si alte zile de acest fel, nu-mi ramane decat sa va spun un sincer MULTUMESC si sa va promit ca voi face tot ce-mi sta in putinta ca acest moment din viata noastra sa fie urmat si de altele! Iar faptul ca am putut cunoaste atatia oameni deosebiti nu cred ca e o intamplare!" - Marian N.
Invitatie de participare PREZENTARE MENATWORK: Alege ARMSTRONG in proiectele tale


MENATWORK a dat startul cros-ului “Pentru O Generatie Responsabila”, Bucuresti, Parc Tineretului, 18 mai 2013

Evenimente specialeMENATWORK in parteneriat cu MAPEI Romania si SINIAT Romania, au organizat sambata, 18 mai 2013, in Parcul Tineretului din Bucuresti, un eveniment sportiv, lansat sub egida: “Pentru o Generatie Responsabila”.

Aceasta actiune a avut un dublu scop:
• promovarea activitatii sportive ca o componenta naturala si primordiala a unui stil de viata sanatos, prin sustinerea unei competitii de alergat (Cros Menatwork);
• integrarea sociala a unui grup de 20 de tineri proveniti de la Fundatia Dezvoltarea Popoarelor si angajati ai societatii Proiect Mozaic, acreditata ca societate protejata.

Aproximativ 120 persoane au dat curs acestei reuniuni, dintre care: angajaţi si membri ai familiilor, colaboratori, invitaţi, adulţi si copii.

Partea centrala a evenimentului s-a concentrat pe desfasurarea unui cros in jurul lacului din Parcul Tineretului (3.000 m) pentru persoanele cu varste mai mari de 18 ani si a unui cros pe o distanta mai mica (150 m) pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 16 ani (grupa 1: copii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani; grupa 2: copii cu varste cuprinse intre 7,1 si 16 ani). La aceasta competiție sportiva s-au inscris peste 60 participanti, impartiti in 4 grupe, iar castigatorii au fost premiati pentru efortul depus si vointa de a trece linia sosirii. Spiritul de competitie, efortul depus, atitudinea sportiva si orientarea catre o viata cotidiana sanatoasa, ale celor 12 castigatori de la locurile 1, 2 si 3 (copii si adulti), au fost apreciate cu ropote de aplauze si recompensate cu premii atractive din partea co-partenerilor: MENATWORK, MAPEI, SINIAT, ULKER, ANA ARE MERE.

Adresam multumiri oficialitatilor locale si centrale, care au permis organizarea celei de a doua editii a „CROS MENATWORK”:
• Primaria Municipiului Bucuresti - PMB;
• Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti - ALPAB;
• Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - DGPMP;
• Primăria Sector 4 Bucureşti - PS4.

Adresam cele mai respectuoase multumiri partenerilor care au sustinut organizarea celei de a doua editii a „CROS MENATWORK”:
MAPEI ROMANIA ,
SINIAT ROMANIA ,
ANA ARE MERE (Casa Panciu),
ULKER (Eurex Alimentare) .

Si nu in ultimul rand, MULTUMIM tuturor participantilor, atat celor mari, cat si celor mici, pentru ca au raspuns pozitiv initiativei de a sustine in procesul integrarii sociale, pe cei 20 de tineri Proiect Mozaic, ..., dar si pentru voia-buna, entuziasmul si prietenia cu care au imbogatit atmosfera evenimentului, de la prima ora a diminetii si pana la final!

CURS: TEHNICI de APLICARE “PLASMA 3D by LOGGIA”

Evenimente specialeBucuresti, sediul MENATWORK
8 si 9 noiembrie 2012; 9:30 ~ 17:00

Dupa un succes rasunator inregistrat in tara natala: Italia, ambitiosul proiect PLASMA 3D a cucerit Europa Centrala si de Vest, tari ale continentului asiatic si state din nordul Africii. Recunoscuta pentru excelenta produselor speciale de colorare, LOGGIA Italia a inventat cel mai exclusivist efect decorativ: PLASMA 3D.

Noua linie de vopseluri decorative PLASMA 3D, demonstreaza ca “adevarata frumusete emotioneaza simturile”. Este pretioasa, exclusivista, unica, in masura sa transforme orice spatiu interior intr-un ambient de prestigiu.

Cu PLASMA 3D incepe o noua era in domeniul decorativelor de interior. PLASMA 3D este un sistem decorativ multiefect, un produs de acoperire extrem de modelabil, cu spectru larg de aplicabilitate pentru pereti, pardoseli, usi, obiecte de mobilier, pe suprafete suport din ciment, gresie, faianta, lemn, furnir.

Noua linie de vopseluri decorative PLASMA 3D, fascineaza prin intensitatea, eleganta, cromatica, accentele, volumul si expresivitatea efectelor finale:
 efect "piele de crocodil",
 efect "piele de sarpe",
 efect "fibra de lemn",
 efect "striat",
 efect "granit",
 efect "travertin",
 efect "marmura".

Fiecarui efect ii sunt atribuite 5.000 de nuante cromatice, astfel incat orice vis considerat “indraznet” poate deveni realitate si mai mult de atat, orice aplicatie PLASMA 3D poate concura la nivelul unei opere de arta. Fiecarui efect ii sunt atribuite un set dedicat de instrumente (spatule, role, accesorii), tehnici speciale de manevrabilitate si aplicabilitate, intervale orare si conditii de lucru specifice.

Rezistenta la trafic intens in cazul pardoselilor, precum si multitudinea texturilor finale in cazul peretilor, o recomanda ca fiind o solutie de exceptie in domeniul decoratiunilor de interior, un must-have in tendintele designerilor, arhitectilor, constructorilor, aplicatorilor, comerciantilor, precum si tuturor celor ce functioneaza in domeniul amenajarilor, restaurarilor, finisajelor, decoratiunilor de interior rezidentiale, comerciale, hoteliere, arhitecturale, publice etc. Este reala, este veritabila, este inconfundabila, este PLASMA 3D, ..., este un sistem decorativ inteligent, inventat pentru a crea un fascinant palmares de capodopere.

Prezentarea decorativei PLASMA 3D si a tehnicilor speciale de punere in opera, sunt sustinute in cadrul cursului:TEHNICI de APLICARE PLASMA 3D”, de catre:
- Specialistul LOGGIA Italia: Dl. Giacomo FERRAZIN;
- Directorul fabricii LOGGIA Romania: Dl. Dan Mihail ISTRATI.Participarea la curs, presupune completarea & expedierea formularului de inscriere (de mai jos), prin: fax la numărul 021.52.96.202 sau email: info@menatwork.ro sau corina.tudoroiu@menatwork.ro.

Numarul de locuri este limitat, iar participarea se face in ordinea inscrierii. Programul cursului in ambele zile are urmatorul orar:
09:30 - 10:00 = Primirea & inregistrarea cursantilor
10:00 - 12:30 = CURS PARTEA 1
12:30 - 13:30 = pauza de pranz
13:30 - 15:00 = CURS PARTEA 2
15:00 - 15:30 = pauza de cafea
15:30 - 17:00 = CURS PARTEA 3

Pentru informatii suplimentare privind inscrierea si participarea la curs, va asiguram de intreaga noastra disponibilitate si consiliere specializata: Corina TUDOROIU la telefon 0728.290.970. Va asteptam cu drag!


Invitatie de participare Prezentare curs TEHNICI de APLICARE PLASMA 3D by LOGGIA


Invitatie de participare FORMULAR de INSCRIERE la CURS aplicatori PLASMA 3D


Noi soluţii şi sisteme tehnice pentru PARCHET

Evenimente specialeGALILEO by MENATWORK în parteneriat cu FORBO BONDING SISTEMS & BAUWERK PARQUET organizează marţi: 9 oct. 2012, seminarul de prezentare tehnică:
“Noi soluţii şi sisteme tehnice pentru PARCHET”.

Locaţia: BACĂU, Vila Royal, str: Alecu Russo 26
Orar: 9:00 ~ 17:00

RSVP: Pentru buna organizare a evenimentului la Bacău, vă rugăm să ne confirmaţi participarea până vineri: 5 oct. 2012, D-lui Ionel CHIRILĂ la telefon 0731.04.07.35 sau la e-mail ionel.chirila@menatwork.ro. Participarea la acest seminar este gratuită.

Primiţi din partea nostră un ”Bun Venit” în branşa profesioniştilor de pardoseli !


26-28.sept.2012 MENATWORK lanseaza in Romania: PLASMA 3D

Evenimente speciale
Dupa un succes rasunator inregistrat in tara natala: Italia, ambitiosul proiect PLASMA 3D a cucerit Europa de Vest, tari ale continentului asiatic, nordul Africii ... iar curand ajunge si la noi, in Romania. Recunoscuta pentru excelenta produselor speciale de colorare, LOGGIA ITALIA (www.loggia.it) a inventat cel mai exclusivist efect decorativ PLASMA 3D.

Noua linie de vopseluri decorative PLASMA 3D, demonstreaza ca “adevarata frumusete emotioneaza simturile”. Este pretioasa, exclusivista, unica, in masura sa transforme orice spatiu interior intr-un ambient de prestigiu.

Cu PLASMA 3D incepe o noua era in domeniul decorativelor de interior.

PLASMA 3D este un sistem decorativ multiefect, disponibil in 5.000 de culori, un produs de acoperire extrem de modelabil, cu spectru larg de aplicabilitate pe pereti, pardoseli, usi, obiecte de mobilier, pe suprafete suport din ciment, gresie, faianta, lemn, furnir.

Noua linie de vopseluri decorative PLASMA 3D, fascineaza prin intensitatea, eleganta, cromatica, accentele, volumul si expresivitatea efectelor finale:
- efect "piele de crocodil",
Ÿ- efect "piele de sarpe",
Ÿ- efect "fibra de lemn",
Ÿ- efect "tesut impletit",
- efect "granit",
Ÿ- efect "travertin".Fiecarui efect ii sunt atribuite 5.000 de nuante cromatice, astfel incat orice vis considerat “indraznet” poate deveni realitate si mai mult de atat, orice aplicatie PLASMA 3D poate concura la nivelul unei opere de arta. Fiecarui efect ii sunt atribuite un set dedicat de instrumente (spatule, role, accesorii), tehnici speciale de manevrabilitate si aplicabilitate, intervale orare si conditii de lucru specifice.

Rezistenta la trafic intens in cazul pardoselilor, precum si multitudinea texturilor finale in cazul peretilor, o recomanda ca fiind o solutie de exceptie in domeniul decoratiunilor de interior, un must-have in tendintele designerilor, arhitectilor, constructorilor, aplicatorilor, comerciantilor, precum si tuturor celor ce functioneaza in domeniul amenajarilor, restaurarilor, finisajelor, decoratiunilor de interior rezidentiale, comerciale, hoteliere, arhitecturale, publice etc.

Este reala, este veritabila, este inconfundabila, este PLASMA 3D, ..., este un sistem decorativ inteligent, inventat pentru un fascinant palmares de capodopere.

Important producator si furnizor de materiale pentru constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior, Grupul de firme MENATWORK are deosebita placere sa va invite la festivitatea oficiala de lansare in Romania a efectului decorativ PLASMA 3D:

Miercuri: 26 sept. 2012, 16:00 - 18:00
Festivitatea de lansare si prezentare a decorativului PLASMA 3D

Joi & Vineri: 27 & 28 sept. 2012, 09:00 - 17:00
Workshop practic “Tehnici de Aplicare” a decorativului PLASMA 3D

Va asteptam cu drag la sediul central al GRUPULUI MENATWORK, situat in Soseaua de Centura a Municipiului Bucuresti, nr. 103, oras Popesti-Leordeni, judet Ilfov.
RSVP: Va rugam sa ne confirmati prezenta, pana luni: 24 sept. 2012, la telefon: 021.5296.200 / 255 sau la e-mail: info@menatwork.ro; alina.ratcu@menatwork.ro.


Ne bucuram sa va avem alaturi la acest important eveniment si avem certitudinea ca impreuna vom genera cea mai prolifica oportunitate de colaborare.Invitatie de participare Informare lansare vopseluri decorative PLASMA 3D 26-28.sept.2012


21-23 Septembrie 2012, lansare in magazinele Obi a mozaicului - Fabrica de mozaic

Evenimente specialePeste 20 modele de mozaic realizate in cadrul FABRICII DE MOZAIC, vor fi expuse in acest weekend (21-23 Septembrie 2012) in magazinele OBI Berceni, OBI Pallady si OBI Ploiesti!

VA ASTEPTAM de vineri pana duminica intre orele 8-22!

Curs tehnic si examen de certificare sistem domotic VIMAR "by-me" pentru electricieni - gratuit

Evenimente specialeMENATWORK in parteneriat cu VIMAR incepe sesiunea de cursuri tehnice si examene de certificare a instalatorilor pentru sistemul domotic "by-me".

Cursurile vor fi sustinute de catre Petre Balca, Director tehnic sisteme domotice si vor fi urmate de un examen practic. Cei care vor promova examenul vor primi certificarea pentru instalarea sistemelor domotice "by-me" din partea VIMAR.
Reamintesc faptul ca aceste sisteme nu sunt comercializate de catre MENATWORK decat atunci cand electricianul care le instaleaza este certificat ca instalator specializat "by-me".

Cursurile vor fi gratuite pe toata perioada anului 2012, aceasta reprezentand o oportunitate majora pentru instalatorii care doresc sa dobandeasca noi competente tehnice in domeniul sistemelor domotice rezidentiale.

Locatii si date:
- 05-08 Iunie - Sediul Menatwork din Cluj-Napoca;
- 11-15 Iunie - Sediul Mavex din Piatra Neamt;
- 19-21 Iunie - Sediul Menatwork din Popesti-Leordeni (Bucuresti).

In perioada 26-28 Iunie vom primi vizita domnului Davide Fabris, Director Tehnic VIMAR, care va sustine un curs de update al sistemului domotic "by-me" in data de 28 Iunie la sediul Menatwork din Popesti-Leordeni (Bucuresti), pentru instalatorii deja certificati pana la acea data.

Va invit sa profitati de aceasta oportunitate si sa va inscrieti la cursuri, transmitand un e-mail la adresa petre.balca@menatwork.ro.
Pentru informatii suplimentare va sta la dispozitie colegul nostru Petre Balca la tel. +40731034122.

Atentie!
Locurile sunt limitate: maximum 15 cursanti in fiecare locatie!

3 Mai 2012, Inaugurare Fabrica de Mozaic

Evenimente specialeGrupul de firme Menatwork si Fundatia Dezvoltarea Popoarelor au inaugurat “Fabrica de Mozaic”, unitate amplasata in zona Popesti-Leordeni. Fabrica isi deruleaza activitatea prin firma Proiect Mozaic SRL, prima societate din tara care incepe productia de mozaic ceramic sub finantare europeana, avand la baza conceptul de intreprindere sociala. Terenul si logistica sunt asigurate de compania de materiale de constructii Menatwork. In cadrul acestei fabrici vor lucra, in prima faza, 12 tineri in dificultate, cu varste cuprinse intre 20 si 23 de ani, cu probleme de integrare sociala, care au trait in institutii de protectie sociala.

Fabrica are o suprafata de 300 de metri patrati si este dotata cu utilaje italiene de ultima generatie, configurate pentru o capacitate de productie de 4.500 mp de mozaic pe luna. Realizarea acestui tip de produs implica un grad mare de manufacturare, fapt ce necesita abilitați speciale ale angajatilor, dar si o viziune artistica in ceea ce priveste designul. In fabrica se vor realiza atat mozaicuri de serie, dar si concepte premium, care se vor construi pe comanda, impreuna cu designeri specializati.

Fabrica de mozaic are statut de unitate protejata, care beneficiaza de sprijinul Legii 448 din 2006. Aceasta lege obliga fiecare companie, care are peste 50 de angajaţi, sa angajeze persoane cu handicap (un procentaj de 4%) sau sa plateasca o taxa statului.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa: : Fabrica de Mozaic

29-31 Martie, Concursul European al Montatorilor de Pardoseli, Romexpo

Evenimente specialePentru prima data in Romania, in perioada 29-31 martie 2012, a fost organizat Concursul European al Montatorilor de Pardoseli de catre Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania (AMPR), in colaborare cu EUFA P+F ( Asociatia Europeana pentru Promovarea Pregatirii Profesionale a Montatorilor de Parchet si a Montatorilor de Pardoseli), ce a avut loc la Romexpo.

La acest eveniment au participat echipe reprezentative desemnate de asociatiile profesionale din sapte state cu traditie in domeniu: Romania, Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Italia si Polonia, printre care si Menatwork Est Prefabricate, Divizia Pardoseli.


27- 30 Octombrie 2011, Vintest, Romaero

Evenimente specialeIn perioada 27 – 30 Octombrie, Vintest a adus impreuna peste 200 de producari de vin, companii de servicii si accesorii, asociatii profesionale, institutii si reprezentati mass-media, dintre care, 119 in calitate de expozanti si parteneri.

Printre evenimentele desfasurate in cadrul expozitiei, se numara:
• Degustari de vinuri alese;
• Lansari de vinuri;
• Concursuri de abilitati.

Anul acesta, Metal Work Industry a participat in calitate de expozant, cu urmatoarele produse:
• Spalieri de capat (fruntasi);
• Spalieri intermediari;
• Tutori metalici;
• Plase antigrindina (polietilena), fire de sarma (otel zincat), intinzatoare, ancore si accesorii.

Evenimentul s-a dovedit a fi un real succes, aproape 6000 de persoane trecand pragul Salonului Vintest desfasurat la Bucuresti. Obiectivul a fost atins prin atragerea partenerilor strategici, prin stabilirea relatiilor de afaceri intre producatorii de accesorii, prestatorii de servicii.

19 - 23 Octombrie, INDAGRA, Romexpo

Evenimente specialeIn perioada 19-23 octombrie 2011, in cadrul ROMEXPO (Bucuresti) au loc expozitia Indagra, la care si Grupul Menatwork a fost prezent in calitate de expozant. Amenajat pe o suprafata de 40mp, standul nostru era situat in Pavilion C1:

Menatwork Agricol : expune sere si solarii (tunel, modulare);

Metal Work Industry : expune spalieri si tutori metalici pentru sustinerea si palisarea viei.

Menatwork Energy: furnizeaza tehnologii de producere a energiei electrice din surse regenerabile (generetoare eoliene, panouri fotovoltaice), dar si instalatii electrice si termice cu consum energetic redus.


Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.


3 Septembrie 2011, Crosul Familiei Menatwork

Evenimente specialeMenatwork Est Prefabricate, in colaborare cu Sixt si Tnuva, organizeaza Crosul Familiei, pentru o viata sanatoasa si un mediu frumos.

Sunt asteptati sa participe toti angajatii societatilor, insotiti de membrii familiei lor.

Evenimentul va fi impartit in mai multe etape:

1. Etapa de ALERGARE (se distribuie tricouri personalizate):
• de la ora 09:00 = CROSS COPII: 3-12 ani (150 metri);
• de la ora 09:30 = CROSS FEMEI: 17-peste 45ani (3.000 metri);
• de la ora 10:00 = CROSS BARBATI: 17-peste 45ani (3.000 metri);

2. Etapa de COLECTARE A DESEURILOR:
• de la ora 11:00 = distributie de manusi & saci menajeri;
• 11:10 – 12:00 = derularea activitatii de colectare a gunoaielor (pe un perimetru de 1 KM la stanga & la dreapta de Cafeneaua Actorilor);
• 12:00 – 12:30 = depozitarea sacilor la containerele speciale.

3. PICNIC in PARCUL “LUMEA COPIILOR” (langa Palatul Copiilor):
• 12:30 – 12:50 = transferul tuturor persoanelor catre zona de picnic special amenajata si premierea castigatorilor de la CROS si de la COLECTARE DESEURI.

La finele evenimentului organizat de Menatwork, in Parcul Tineretului, s-au colectat in total 203 kg deseuri.

Va multumim ca sunteti prezenti la actiunile pe care le organizam.
Doar impreuna devenim mai uniti, mai puternici, mai apreciati.2 Iulie 2011, Sarbatoarea Loialitatii - Belciugatele

Evenimente specialeGrupul de Firme Menatwork are deosebita placere de a va invita la o zi de agrement, intr-o locatie deosebita, la numai 30 km de Bucuresti, la Valea Iazurilor, Belciugatele, in scopul de a sarbatori aproximativ 15 ani de prezenta pe piata romaneasca.

Va propunem un program variat, cu tematici atractive si pe gustul tuturor, astfel incat cele 12 ore sa ne fie o frumoasa amintire, CU TOTI ÎMPREUNA!

Lucram impreuna pentru a consolida o mare familie cu o cultura bazata pe incredere, respect si unitate.

In cei 15 ani de prezenta pe piata romaneasca, ne-am afirmat prin: respectul pentru munca facuta cu profesionalism, responsabilitate si fair-play: suntem atat de buni incat nimeni nu ne poate ignora. Prin calitatea produselor si a serviciilor noastre, echitatea si respectul cu care ne tratam clientii, ne mentinem recunoasterea de promotori ai calitatii.

Dezvoltarea continua: urmarim sa ne construim viitorul prin cele mai performante instrumente: inovatia, informarea si conectarea permanenta la nou, anticipand astfel schimbarile, necesitatile si tendintele progresului tehnologic.


„Cu cat visul este mai indraznet, cu atat echipa conteaza mai mult!”

20 Mai 2011, Mansarda Perfecta, Brasov, Editia a III-a

Evenimente specialeConferinta si expozitie, evenimentul a adus in prim-plan, solutii logistice si tehnice oferite de programele privind proiectarea structurilor din lemn, utilizate in investitiile din constructii civile: mansardari, spatii cu deschideri mari pana la 35 m fara reazem intermediar.

Menatwork Est Prefabricate a intampinat tematica evenimentului ”MANSARDA PERFECTĂ” cu soluții sănătoase & eficiente:

Scari retractabile pentru acces mansarda: fabricate din otel zincat, cu montaj simplu si functionare facila;
Sisteme pentru usi glisante: una din cele mai eficiente metode pentru largirea spatiului interior;
Sisteme domotice inteligente: Video-interfonie, Control acces, Anti-efracţie, Alarme tehnice, iluminat, sonorizare, confort termic, irigaţii, jaluzele exterioare;
Incalzire electrica in pardoseala: caldura distribuita uniform, prin radiatie, consum de electricitate redus, randament si confort termic ridicate, umiditate ambientala diminuata, temperatura setata individual in camere.
Recuperatoare de caldura: in cazul ventilarii locuintei, caldura este recuperata in proportie de 92% si redistribuita in interiorul casei.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate; personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Telefon: 021.5296.200
E-mail: office@menatwork.ro


28 - 30 Aprilie, Training VINI - VITICOL, Italia

Evenimente specialeIn perioada 28 - 30 Aprilie 2011, in Italia, Grup Menatwork, in colaborare cu specialisti italieni de prestigiu, propune organizarea de seminarii tehnice in peninsula (regiunea centrala):

• vizită pe teren: 3 centre italiene de vinificare (2 în Lazio + 1 în Toscana);
• curs de specializare şi studii de caz.

Viticultura si vinificatia sunt activitati de traditie si mare importanta economica pentru tara noastra, clasata pe locul 9 mondial dupa suprafata ocupata cu vie. In ultimii ani, intretinerea necorespunzatoare si imbatranirea podgoriilor au dus la degradarea patrimoniului viticol. Revitalizarea industriei viti-vinicole poate imbunatati potentialul productiv romanesc.

Schimbul de experienta cu viticultori de talie europeana, vizitarea unor renumite podgorii italiene, actualizarea cunostintelor si imbunatatirea know-how-ului, cunoasterea celor mai profitabile scenarii tehnologice si economice, pot propulsa afacerea Dvs. in domeniul viticol.


Invitatie de participare Training VINI - VITICOL


13 - 17 Aprilie 2011, CONSTRUCT EXPO 2011

Evenimente specialeTarg international de tehnologii, echipamente, instalatii, utilaje si materiale pentru constructii.
Centrul Expozitional ROMEXPO, Bucuresti, Romania


MENATWORK EST PREFABRICATE ~ distribuitor exclusiv pentru Romania al sistemelor de incalzire electrica in pardoseala TERMO 3500 ~ marca TERMOTEX Italia, are placerea sa va invite in perioada 13-17 aprilie 2011, la standul sau expozitional amplasat in incinta Centrului ROMEXPO (pavilion C2, stand 40) cu ocazia participarii la CONSTRUCT EXPO 2011, targul international de tehnologii, echipamente, instalatii, utilaje si materiale pentru constructii.

Pentru informatii suplimentare, echipa Diviziei Termice MENATWORK, va sta cu
placere la dispozitie !

Telefon: 021.5296.263 / 021.5296.265 / 021.5296.268
E-mail: hvac@menatwork.ro

Va asteptam cu placere!

Invitatie de participare Invitatie la standul Menatwork in ConstructExpo 2011


7 - 9 Aprilie 2011, Expozitia ENREG ENERGIA REGENERABILA

Evenimente specialeArad, Romania

Pentru a treia oară experţii internaţionali şi români se întrunesc la târgul ENREG ENERGIA REGENERABILA, cu scopul de a face schimb de cunoştinţe, de experienţe prezente din practică, de a-şi da sfaturi dobândite prin cercetare şi dezvoltare dar şi având siguranţa că aceste cunoştinţe vor fi rapid transformate în practică.

MENATWORK ENERGY ~parte a Grupului Menatwork~ este prezenta la aceasta manifestare pentru a promova conceptul ENERGY SAVING, dar si pentru a sustine demersurile orientate catre dezvoltarea productiei de energie verde.

MENATWORK ENERGY furnizeaza generatoare pentru producerea energiei din surse regenerabile si proiecte la cheie pentru eficientizarea consumului de energie electrica (audit energetic, solutii pentru reducerea consumului, punerea in opera si mentenanata echipamentelor) al companiilor din sectorul industrial si altor consumatori de energie (civil, comercial, exterior).

Demersurile ecologice de azi ...... o planeta mai verde mâine !
Invitatie de participare Brosura de prezentare MENATWORK ENERGY


20 octombrie 2010, Workshop PHILIPS si MENATWORK

Evenimente specialePopesti Leordeni, Sediul Administrativ Menatwork

MENATWORK EST PREFABRICATE in parteneriat cu PHILIPS LIGHTING ROMANIA organizeaza miercuri: 20 oct. 2010, un eveniment de prezentare, cu urmatoarele tematici:

1. Solutii pentru iluminat interior si exterior cu surse LED;
2. Sistemul LED FORTIMO de la PHILIPS pentru iluminat interior si exterior;
3. Produse ALMALUX adaptate pentru utilizarea modulelor de iluminat cu LED.

Toti cei interesati sa participe in cadrul acestui eveniment, sunt rugati sa confirme prezenta: 021.5296.200 sau info@menatwork.ro.

Va asteptam !


Invitatie de participare Invitatie Menatwork & Philips_20.10.2010


14 octombrie 2010, Workshop IMER Grup (Italia) la MENATWORK

Evenimente specialePopesti Leordeni, Sediul Administrativ Menatwork


MENATWORK EST PREFABRICATE , importator distribuitor de materiale pentru constructii, amenajari si finisaje pentru interior - exterior si IMER GROUP ITALIA, renumit producator italian de pompe si utilaje destinate operatiilor tehnice în constructiilor organizeaza in parteneriat joi: 14 oct. 2010, prezentarea comerciala si tehnica a produselor: “Sisteme de pompare, Masini de tencuiala, Electropalane”. Lector: Dl. Giuseppe De ANGELIS, Manager IMER Group.

Toti cei interesati sa participe in cadrul acestui eveniment, sunt rugati sa confirme prezenta: 021.5296.200 sau info@menatwork.ro.

Va asteptam !

Cu o experienţă de peste 40 de ani în domeniul fabricării utilajelor pentru construcţii, IMER GROUP oferă prin produsele sale, soluţii tehnologice ce garantează calitatea, flexibilitatea, inovaţia şi eficienţa, pentru a satisface nevoile specifice şantierelor de construcţii atât în termeni de timp, spaţiu, manipulare, cât şi în privinţa maximei siguranţe a operatorilor.

Invitatie de participare Invitatie MENATWORK & IMER GROUP, 14.10.2010


27 aprilie 2010, Workshop SODECA la MENATWORK

Evenimente specialePopesti Leordeni, Sediul Administrativ Menatwork


Incepand din Martie 2010, MENATWORK EST PREFABRICATE este importator oficial pentru Romania al ECHIPAMENTELOR de VENTILATIE INDUSTRIALA, fabricate in Spania, de catre producatorul SODECA.


Destinate aplicatiilor de tip industrial si comercial, echipamentele SODECA sunt prezente in toate statele europene, datorita standardelor ridicate de calitate si fiabilitate, conforme ISO 9001:2008, dar si pentru performantele oferite beneficiarilor pe toata durata de functionare.13 aprilie 2010, Oportunitati si Perspective Real Estates

Evenimente specialePopesti Leordeni, Sediul Administrativ Menatwork

Menatwork a gazduit in luna aprilie evenimentul cu tema: "Oportunitati si Pespective Real Estates", organizat de UNICI.
Cele 120 minute dedicate zonei Real Estates, au fost sustinute de specialisti din Italia:
- dott. G. ALBERTI, Administrator si Director General Ge.Fi, Italia;
- dott. S. INTIGLIETTA, International Sales Dpt. EIRE, Expo Italia Real Estate.
Moderator al evenimentului: Dl. Ulisse Gheduzzi, Presidente UNICI.

Prin prisma acestui eveniment, aflat la cea de a doua editie, participantii au intrat in posesia unui bagaj de noi informatii si oportunitati de business, ce pot fi fructificate in cadrul Expozitiei Internationale EIRE 2010 de la Milano din 8-11 iunie 2010.

... >>> mai multe despre UNICI >>> ...
UNICI a fost infiintata drept raspuns la exigentele unui grup de intreprinzatori, care intr-un moment al unei piete deosebit de complexe precum cea actuala, a stiut sa profite de importanta de a impartasi, alaturi de alti colegi, experiente, necesitati si nevoi, ce caracterizeaza sectorul constructiilor.

Pentru a raspunde cererii din ce in ce mai ridicate de raspunsuri concrete, UNICI se declara drept instrument de specialitate al UNIMPRESA si, profitind de munca continua de reprezentare intreprinsa in toti acesti ani de catre Patronat, isi propune sa satisfaca aceasta cerere de concretizare prin realizarea unei structuri de inalta calificare, atenta la cererile pietei, in masura sa reprezinte un stimul si sa ajute la crearea unor consortii de intreprinderi pentru participarea la diverse licitatii.

La Asociatie pot adera prin urmare toate societatile ce isi desfasoara activitatea in sectorul constructiilor si al infrastructurii, care impartasesc spiritul UNICI si doresc sa faca parte dintr-un grup organizat si unit.


Decembrie 2009, Workshop Menatwork

Evenimente specialePopesti Leordeni, Sediul Administrativ Menatwork

La inceputul lunii Decembrie 2009, Menatwork a organizat workshop-ul cu tema "Sinergie si Diversitate Merceologica".

Noiembrie 2009, Menatwork Energy Solutions

Evenimente specialePopesti Leordeni, Sediul Administrativ Menatwork


Menatwork Energy Solutions primul showroom din Romania dedicat promovarii si sustinerii conceptului Eficienta Energetica si Surse de Energie Alternativa, a fost inaugurat de Grupul Menatwork, Joi: 19 Noiembrie 2009, in incinta sediului din Popesti Leordeni (Sos. de Centura a Mun. Bucuresti 103, Judet Ilfov).

Prin lansarea acestui proiect, Menatwork demonstreaza atentia acordata ocrotirii mediului inconjurator si implicarea intr-o maniera responsabila pentru protejarea calitatii vietii generatiilor viitoare.

Showroom-ul Menatwork propune pietei mai mult de 100 de solutii de economisire si eficientizare a consumului energetic, dar si produse orientate catre zona de energie regenerabila si tehnologii inovatoare, special construite pentru reducerea efectelor nocive si poluarii specifice societatii moderne.

Pe o suprafata de 500 mp, showroom-ul Menatwork Energy Solutions expune:
■ lampi fluorescente, lampi cu halogen, lampi cu tehnologie LED, lampi cu descarcari in gaze (HID);
■ balasturi electromagnetice si electronice pentru lampi fluorescente;
■ sisteme pentru controlul balasturilor electronice dimabile;
■ turbine eoliene;
■ panouri fotovoltaice;
■ racitoare evaporative;
■ pompe de caldura electrice si geotermale;
■ panouri solare cu tuburi vidate superconductoare;
■ recuperatoare de caldura;
■ cazane cu peleti;
■ sisteme electrice de incalzire in pardoseala;
■ aeroterme cu functionare pe apa calda;
■ panouri radiante de incalzire in plafon;
■ radiatoare electrice cu montaj pe perete;
■ echipamente de ventilatie.

La dispozitia Dvs: energy@menatwork.ro !


Noiembrie 2009, Eclisse Est

Evenimente specialePopesti Leordeni, Sediul Administrativ Menatwork


Generozitate si confort pentru orice locuinta!

ECLISSE Italia, lider international in productia sistemelor metalice de glisare a usilor si ferestrelor, functioneaza din acest an si pe piata romaneasca. Solutiile ECLISSE, insotite de peste 20 brevete referitoare la fiabilitate, durabilitate, accesibilitate, facilitate in instalare si intretinere, satisfac exigentele moderne ale amenajarilor de interior si garanteaza o exploatare indelungata.

Disponibile la dimensiuni standard sau speciale, potrivite pentru pereti de zidarie sau de gipscarton, sistemele metalice de glisare pot fi echipate cu usi simple sau duble, simetrice sau telescopice, sectionale sau circulare, din lemn sau sticla.

Montajul sistemelor ECLISSE atat in cazul constructiilor noi, cat si in cel al renovarilor sau amenajarilor de interior, presupune cresterea suprafetelor utile, prin re-castigarea spatiilor ocupate de deschiderile traditionale. Absenta finisajelor externe favorizeaza integrarea totala a sistemelor in pereti, iar pentru eventuale interventii de intretinere sau echipare cu noi accesorii, accesul este permis fara afectarea structurii peretilor.

Pentru proiectele in care sunt vizate amenajarile deschise, sistemele de usi glisante transforma spatiul interior intr-o zona deschisa sau uneste doua camere intr-un singur ambient generos, solutionand problematicile de design si confort al oricarui stil arhitectonic.

Showroom-ul ECLISSE expune pe o suprafata de 600 mp, o gama diversificata de modele care incorporeaza usi glisante de diverse dimensiuni, finisaje si culori, echipate cu kit de auto-inchidere, instalatie electrica, accesorii de functionare coordonata a usilor, kit de sincronizare etc.

Doriti o redefinire a locuintei? Showroom-ul nostru este sursa de inspiratie, locul in care beneficiati de consiliere tehnica si comerciala, astfel incat alegerea sistemelor ECLISSE sa corespunda perfect necesitatilor dumneavoastra.

Pentru orice informatii, specialistii Eclisse sunt pregatiti sa va ofere sfaturi si solutii. Dvs. trebuie doar sa le scrieti: info@eclisse.ro.

... deoarece ... ECLISSE reinventeaza spatiul!Noiembrie 2009, Seminar Tehnic LOGGIA INDUSTRIA VOSELEI

Evenimente specialePopesti Leordeni, Sediul Administrativ Menatwork


In avampremiera evenimentului aniversar din 19 nov. 2009, MENATWORK v-a pregatit o surpriza…

De la ora 16:00, la sala LOGGIA din Popesti Leordeni, Sos. de Centura 103, va invitam sa fiti protagonistii atelierului tehnic: "Vopsele Structurate cu Efect Decorativ".

Va veti familiariza cu intreaga paleta de finisaje speciale si veti afla secrete din mestesugul aplicarii lor.

Iata si cateva dintre avantajele folosirii vopselelor cu efect decorativ:
▪ eliminarea micilor imperfectiuni ale peretelui;
▪ obtinerea unor decoruri atragatoare, intr-o mare varietate de compozitii si culori;
▪ originalitatea si personalizarea ambientelor.

Scena, decorul si recuzita le ofera LOGGIA. Maestrul Raffaele LOGGIA din Italia, este regizorul. Dumneavoastra sunteti artistii !


Invitatie de participare Invitatie Seminar Tehnic "Loggia Industria Vopselei"


19 noiembrie 2009, Un sfert de secol MENATWORK

Evenimente specialePopesti Leordeni, Sediul Administrativ Menatwork


2009 este pentru MENATWORK anul unui eveniment aniversar, cu dubla semnificatie:
- 15 ani de functionare in Romania,
-
25 ani de functionare in Italia
.

Cu ocazia festivitatii de aniversare, in cadrul MENATWORK au fost inaugurate proiecte noi si deschise doua showroom-uri:
1. Menatwork Energy Solutions;
2. Eclisse ~ Sisteme de Usi Glisante.Invitatie de participare Programul Evenimentului "Un sfert de secol Menatwork" 19.nov.2009


Noiembrie 2009, Expozitia CASA DELICIILOR

Evenimente specialeBucuresti, Sala Palatului

Primul targ de delicii culinare cu specific italienesc, Casa Deliciilor, s-a desfasurat pe parcursul a patru zile, la Sala Palatului din Bucuresti din initiativa ADV Communication - organizatorul evenimentului.

Au fost sustinute degustari de vinuri si de produse alimentare, demonstratii culinare ale faimosului bucatar Italian Antonio Passarelli si spectacole folclorice din mai multe regiuni ale Italiei.

Proiectul a avut ca scop promovarea bucatariei italiane in Romania si prezentarea unor ingredientele de calitate. La acest eveniment au fost prezenti ambasadorul Italiei la Bucuresti, Dl. Mario Cospito si consulul onorific al Italiei la Craiova, Dl. Marco Oletti.

La standul MENATWORK au fost expuse produse italiene La Luna del Casale: vinuri rosii, vinuri albe, ulei extravirgin de masline, 10 sortimente de uleiuri aromatizate, creme de masline verzi si negre, precum si pachete cadou.

Pentru mai multe imagini de la eveniment, accesati portalul dedicat: Casa Deliciilor .


22 octombrie 2009, Romania Construct Forum

Evenimente specialeBucuresti, Hotel Intercontinental, Sala Fortuna


22 octombrie 2009, MENATWORK la Romania Construct Forum ... cea mai importanta intalnire a constructorilor, producatorilor si furnizorilor de materiale si tehnologii pentru constructii, dezvoltatorilor, brokerilor imobiliari, cu reprezentantii institutiilor financiare, ai autoritatilor si ai mass-media.

Romania Construct Forum, organizat de Mediafax, este un eveniment cu traditie, care vine in sprijinul jucatorilor de pe pietele de constructii si imobiliare, avand un rol important de intermediere a discutiilor acestora cu autoritatile si de mediatizare masiva a subiectelor dezbatute.

Participarile frecvente la manifestarile de profil nationale si regionale, adaptarea corespunzatoare la specificul actiunilor, caracteristicile complexe ale produselor in materie de calitate, unicitate, inventivitate si multi-functionalitate, genereaza Grupului MENATWORK un valoros plus de imagine si recunoastere teritoriala.08-11 aprilie 2009, Expozitia Internationala ELIE

Evenimente specialeBucuresti, Palatul Parlamentului

Divizia ELECTRICE, din cadrul Grupului de Firme MENATWORK, a fost clasata si in acest an, ca fiind expozantul cu cea mai remarcabila prezenta la targul de echipamente si tehnologii pentru sisteme de iluminat ELIE- Electric Lighting International Exhibition.

Informatiile complexe pentru tot ceea ce reprezinta univesul luminii ca scop, sursa sau efect, prezentarile celor mai actuale solutii electrice pentru uz comercial si industrial, dar si expunerea celor mai fascinante corpuri de iluminat in materie de tehnica, design, inovatie, au constituit repere de atractie a publicului larg, inginerilor, specialistilor, arhitectilor si tuturor celor ce intregesc comunitatea celor pasionati de lumina, in complexitatea ei.

Notorietatea evenimentului a fost dobandita de sistemele si solutiile de iluminat cu consum energetic redus - devenite o prioritate la scara mondiala, atat in mediul profesional, cat si in cel civil.

Datorita experientei acumulate, MENATWORK sustine acest demers implicandu-se activ in educarea pietei si in orientarea consumatorilor catre produse cu consum energetic redus.

Prezenta noastra in cadrul proiectului de crestere a eficientei energetice este confirmata si datorita lansarii conceptului ALMALUX ENERGY SAVING, de catre Divizia ELECTRICE a Grupului MENATWORK in parteneriat cu ALMA LUX LIGHTING (producator national de corpuri pentru iluminat).

15 iulie 2008, Seminar CAVATORTA

Titlul Tematic: Calitatea Cavatorta, Aplicatii si Montaj
Lector: Dl. Giovanni CAVATORTA


Invitatie de participare Invitatie Seminar CAVATORTA


09 - 10 iulie 2008, Seminar BPT

Titlul Tematic: Sisteme de interfonie si video-interfonie BPT, Aplicatii si Instalare
Lector: Dl. Mircea HARTUNG

Invitatie de participare Invitatie Seminar BPT


3 iulie 2008, Seminar ARMSTRONG

Titlul Tematic: Protectie la foc, Norme europene in vigoare, Acustica, Montaj Plafoane
Lectori: Dl. Thomas ZORE
Dl. Catalin NEAMTU

Invitatie de participare Invitatie Seminar ARMSTRONG


9 iunie 2008, Seminar SVELT

Titlul Tematic: Prezentarea comerciala a schelei telescopice: TOWERMATIC
Lectori: Dl. Chris SUTER
Dl. Razvan CLONTEA

Invitatie de participare Invitatie Seminar SVELT


4 iunie 2008, Seminar BY-ME

Titlul Tematic: Prezentarea comerciala a sistemelor domotice
Lectori: Dl. Davide FABRIS
Dl. Viorel NICULAE

Invitatie de participare Invitatie Seminar BY-ME


28 mai 2008, Seminar VOSSLOH-SCHWABE

Titlul Tematic: Prezentarea comerciala a produselor Vossloh-Schwabe
Lectori: Dl. Silviu PATRASCOIU
Dl. Viorel NICULAE

Invitatie de participare Invitatie Seminar VOSSLOH-SCHWABE


14 mai 2008, Seminar VIMAR

Titlul Tematic: Prezentarea noilor produse VIMAR si a sistemelor By-Me, Well Contact, Call Way
Lectori: Dl. Viorel NICULAE
Dl. Emil OGREZEANU

Invitatie de participare Invitatie Seminar VIMAR


06 februarie 2008, Seminar NEMO

Titlul Tematic: Prezentarea noilor produse NEMO
Lectori: Dl. Fabio FLORIO
Dl. Viorel NICULAE

Invitatie de participare Invitatie Seminar NEMO


« inapoi