Home » Compania » Ghid practic » De ce sa lucrezi la MENATWORK ?

De ce sa lucrezi la MENATWORK ?

Ghid practic
TOP 10 ARGUMENTE:

1. Omul potrivit la locul potrivit
La noi functioneaza! Colegii din MENATWORK sunt persoane realiste si responsabile, extrem de sociabile, cu o puternică inclinatie pentru lucrul in echipa. Daca intrebi orice angajat despre primul plus al MENATWORK-ului, iti va raspunde, fara sa stea pe ganduri: "oamenii".

2. Oricand posibil, investim in oameni
Chiar daca perioada de criza a depasit estimarile analistilor, la MENATWORK investitia in oameni nu s-a oprit. Si asta, deoarece ne respectam angajamentul: “sa facem ziua de azi mai buna ca cea de ieri”. Iar fara educatie specializata si perfectionare, ar fi imposibil.

3. Job-ul bun se face cu motivare
Avem o viziune şi valori bine definite, în care credem si pe care le urmam in functionarea noastra. Aproape 90% din angajati au peste 5 ani vechime in munca la MENATWORK. Asadar, ştiu exact pentru ce sunt aici si incotro se indreapta, motivați fiind.

4. Greseala este “mama” invataturii
Nimeni nu se naste invatat … toată lumea greşeşte. La MENATWORK ne-am creat propria experinta: si din bine si din rau. Dintr-o greseala, noi am invatat ~ nu am criticat, nu am aratat cu degetul. De fapt, considerăm că este o cale excelentă de a învăţa, de a evolua.

5. Daca vrei sa cresti: vei creste
Depinde doar de tine cat iti doresti sa cresti profesional. Oamenii nostri, veniti din timpul studentiei, prin ani de implicare si perfectionare profesionala, conduc azi departamente si chiar firme din Grupul Menatwork. Iar trendul continua.

6. Niciodata nu te plictisesti
Inovarea caracterizeaza MENATWORK-ul. Pemanent ne actualizam produsele si serviciile, iar de cele mai multe ori anticipam tendintele pietei. Plictisul sau rutina sunt doua aspecte pe care nu le cunoastem. Daca esti dinamic si deschis catre noile oportunitati ale companiei, esti de-al nostru.

7. Suntem modesti, …, de data asta: “fara modestie”
Lasam laudele deoparte. Dedicam timp pentru cei in slujba carora lucram. Aceasta este premisa noastra. Culegem roade impreuna, iar ca satisfactie alegem: zambetul celui multumit si aprecierea lucrului bine facut. Așa ne bucuram mai mult, mai des si ne facem mai placut locul de munca.

8. Recompense non-materiale
Nu banii sunt totul. Atentia noastra se indreapta, deseori, catre oamenii din comunitatea noastra, atunci cand viata surprinde si neplacut. In MENATWORK suntem ca o familie si actionam in sprijinul si sustinerea fiecarui membru.

9. Sustinem educatia si performanta
Parte din proiectele MENATWORK sunt dedicate copiilor angajatilor. Organizam periodic actiuni sportive si de divertisment, in care bucuria timpului liber o impartasim impreuna: cei mici si cei mari. Educatia si performantele scolare sunt rasplatite prin burse financiare, pentru calitatea viitorului.

10. Suntem un model original de business
Stim ca oamenii prefera sa lucreze in firme cu reputatie sanatoasa si sa activeze in posturi stabile. Noi punem oamenii pe primul loc, iar oamenii nostri sunt mandri ca lucreaza la Menatwork. Menatwork a crescut prin oameni si creste oameni.


De ce sa nu lucrezi la MENATWORK ?


Corina TUDOROIU, Director Marketing & PR
Grup Menatwork , Septembrie 2015
« inapoi