Home » Compania » Raport activitate

RAPORT ANUAL 2008

Raport activitateIn locul clasicei introduceri, prim-planul acestei lucrari il constituie un instantaneu retrospectiv, desprins din valtoarea experientelor, traite în ultimul sfert de veac, care au trasat curba maturitatii noastre in GRUPUL MENATWORK. Ingrediente precum: prudenta, rabdarea, inţelegerea, ratiunea, efortul sunt indispensabile in tratarea "crisparii", cu care a fost deja diagnosticata economia mondiala. In acest fel, vom fi mai in masura sa intampinam "neprevazutul". Cu acesta atitudine vom putea asigura Grupului Menatwork o miscare perpetua catre inainte, in ton cu optica economiei reale si vom putea demonstra, totodata, ca nu beneficiile financiare pe termen scurt sunt obiectivul nostru, ci crearea, cresterea si consolidarea demersurilor de promovare a valorilor, a originalitatii si a stabilitatii.

Raport de activitate pt anul 2008 Ro-En
Raport de activitate pt anul 2008 Ro-It

RAPORT ANUAL 2007

Raport activitateInceputa in anul 1983 in Italia si apoi extinsa si peste granite, activitatea Grupului Menatwork a patruns din 1994 si pe piata romaneasca in domeniul instalarii de plafoane false si in cel al comercializarii materialelor de constructii prefabricate pentru interioare. Activitatile grupului sunt dezvoltate sub spectrul raporturilor de exclusivitate pentru distributia materialelor de constructii, fabricate de renumite companii producatoare de profil, italiene si multinationale. Din anul 2000, Grupul Menatwork este protagonistul unei cresteri semnificative si a unei evolutii ascendente in sectoarele de productie, distributie si comert. Recent publicatia Il Sole 24 Ore, cel mai autorizat ziar economic italian, a caracterizat modelul Menatwork in Romania drept un exemplu exceptional de societate care, utilizand in totalitate personal romanesc, a reusit sa obtina performante productive la un nivel avangardist . . .

RAPORT ACTIVITATE RO-ITL 2007
RAPORT ACTIVITATE RO-ENG 2007

RAPORT ANUAL 2006

Raport activitateRaportul de Activitate, transpus intr-un nou concept grafic, reprezinta cartea de vizita a societatilor din cadrul Grupului de Firme MENATWORK. Disponibil in trei limbi (romana, italiana, engleza), Raportul de Activitate poate fi descarcat sau vizualizat direct din site-ul nostru.

Raport de activitate pt anul 2006 RO-En
Raport de activitate pt anul 2006 Ro-It

« inapoi