Home » Compania » Video corporate

Cunoaste-ne in 2 minute | eMenatwork

eMenatwork.ro este divizia online a grupului de firme Menatwork.ro, din 2010 in online si din 1993 in offline, pe piata materialelor de constructii, finisajelor si amenajarilor de interior si exterior. Este locul unde gasesti tot ce iti doresti pentru casa si gradina ta: de la corpuri de iluminat, obiecte sanitare pana la tapet, parchet, gresie si faianta.

Echipa eMenatwork lucreaza cu pasiune la visul tau, iar tu ai mai mult timp sa petreci cu cei dragi creandu-ti noi experiente de neuitat.

eMenatwork.ro iti este partener de incredere in realizarea visului tau.
Solutii pentru casa si gradina ta | Descopera mai multe in magazinul online: eMenatwork

Dar pentru a te convinge, intra in lumea eMenatwork: >>>>> spot video <<<<< .

Prezentare Grup MENATWORK (Bucuresti, Romania)

Prezent pe piata romaneasca a materialelor de constructii din 1994, Grupul MENATWORK si-a extins functionarea in aproape toate ramurile acestei industrii. Curajul de a aborda o mare diversitate de activitati - de la productie, comert (import - export), asistenta tehnica si comerciala specializata, pana la executia lucrarilor specifice de constructii - este unul dintre factorii care ne-au generat propulsia in dezvoltare.

Fiind un important producator de materiale pentru constructii si un renumit distribuitor la nivel regional, Grupul MENATWORK isi perfectioneaza continuu gamele merceologice cu produse de inalta calitate, sisteme multi-functionale, echipamente eficiente, marfuri durabile, materiale eco-compatibile, accesibile din punct de vedere al costurilor. In acest mod ne adresem pietei si deservim necesitatile proiectelor de tip comercial, industrial, profesional, rezidential etc.

Integritatea riguroasa in business, pregatirea temeinica a personalului tehnic si comercial, dar si cooperarea durabila cu mari producatori internationali (transpusa adeseori in raporturi de afaceri exclusive) sunt atuuri esentiale ce recomanda MENATWORK in competitia actuala.

VEZI: >>>>> spot video <<<<< .

MENATWORK doneaza in campanii umanitare (2010)

Toata lumea traieste vremuri grele. Criza financiara ne-a afectat pe toti, cu mic, cu mare, penetrand fara scrupule orice nivel de business, de la micii intreprinzatori, pana la marile corporatii. In astfel de situatii, ingreunate mai mult de efectele calamitatilor naturale, TREBUIE sa demonstram echilibru si sa intindem o mana de ajutor celor nevoiasi, ori de cate ori ne sta in putinta.

Nici pentru MENATWORK aceasta situatie nu a ramas fara ecou. Si nu este prima data cand reusim sa gasim resurse si pentru sprijinirea celor nevoiasi, batranilor, copiilor, persoanelor fara posibilitati. Ne-am alaturat campaniei umanitare: "Apa trece ~ Romania ramane" (initiata si sustinuta de Fundatia Mereu Aproape & Antena3 & Observator) si in acest fel am dat sansa la o noua casa, celor afectati de inundatiile din DOROHOI.

Cu materialele donate in 29 septembrie 2010, MENATWORK a contribuit la finalizarea construirii a 30 locuinte!


VEZI: >>>>> spot video <<<<< .

MENATWORK televizat pe Money Channel (2009)

1984 ~ 2009: un sfert de secol MENATWORK !
Prilej de bilant si sarbatoare, al celor aproape 20 de societati, care intregesc si definesc statutul european al GRUPULUI MENATWORK, ca fiind: "important producator si furnizor de materiale pentru constructii; produse si finisaje pentru amenajari de interior-exterior".


VEZI: >>>>> spot video <<<<< .

MENATWORK televizat in ITALIA (2009)

In luna noiembrie 2009, Grupul de firme MENATWORK a primit vizita jurnalistilor din Italia, reprezentati de la renumite agentii de presa din peninsula. Potentialul firmei a fost concentrat intr-un spot video si redat pe importante canale italiene de televiziune.

VEZI: >>>>> spot video <<<<< .

Deschiderea oficiala a noului sediu MENATWORK (2005)

Sediul central al Grupului Menatwork este stabilit din 2005 în Popesti Leordeni – oras cu potential major de dezvoltare, aflat în extremitatea sudica a capitalei. Resedinta administrativa si operativa a MENATWORK (birouri, sali de conferinte, showroom-uri, fabrici, spatii depozitare, platforma logistica etc) acopera o suprafata de aproximativ 120.000 mp, in vecinatatea Soselei de Centura a Municipiului Bucuresti.


VEZI: >>>>> spot video <<<<< .