Home » Electrice » Aparataj terminal VIMAR

Aparataj terminal VIMAR


Categorii electriceFie ca suntem acasa, la servicu sau in vacanta, in fiecare zi utilizam aparatura electrica sau electronica, orice astfel de aparat presupunand folosirea unei prize, iar pentru a ne desfasura activitatea si seara sau in conditii de vizibilitate redusa, folosim un intrerupator. Aparent banale, aceste elemente absolut indispensabile confortului modern sunt extrem de importante in locuintele noastre.

Priza face legatura dintre mediul de comunicatie si echipamentul periferic. Materialele folosite trebuie sa fie termorezistente si ignifuge, iar duritatea prizelor sa ofere rezistenta la zgarieturi si indoiri. La selectarea prizelor recomandam sa tina cont de:
- capacitatea fluxului de date pe care dispozitivele periferice le cer si cea a solicitarilor la care trebuie sa faca fata;
- multifunctionalitatea in crestere a diferitelor echipamente;
- estetica ambientala;
- caracteristicile calitative.

Intrerupatoarele sunt de mai multe feluri: simple, duble, cap-scara, in cruce, cu indicator luminos, cu indicator de control, cu temporizare sau cu lumina de detectie pe baza tehnicii infrarosii pasive. Atat prizele, cat si intrerupatoarele trebuie concepute astfel incat sa se evite riscul ranirii sau electrocutarii in timpul instalarii, dar si pe toata perioada de utilizare.

Produsele VIMAR si atributele definitorii:

Energie pozitiva, din 1945. Lumina este energie, caldura, viata. In aceasta directie evoluam, din 1945, cu pasiune si dorinta de inovare.

Calitate constanta. Calitatea produselor a fost intoteauna preocuparea principala. Iar satisfactia clientilor reprezinta obiectivul final.

Multe stiluri de viata. Am crescut interpretand evolutia stilurilor de viata ale unei societati aflata intr-o transformare rapida: de la simpla instalatie electrica, al carei obiectiv principal era siguranta, la sistemele domotice moderne, care au transformat tehnologia intr-o necesitate cotidiana.

Made in Italy. Si astazi producem la Marostica, deoarece credem in "made in Italy", combinand calitatea estetica, inovatia tehnologica si instalarea facila.

Pentru o cat mai buna cunoastere a produselor si echipamentelor disponibile in aceasta gama merceologica, va recomandam sa vizitati portalul companiei, la pagina: Game aparataj terminal VIMAR (Italia) .

Prezentarea acestor produse este disponibila in: Pagina DOWNLOAD MATERIALE VIMAR (Italia).

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Va multumim !

« inapoi