Home » Electrice » Cablare structurata

Cablare structurata


Categorii electriceCablarea structurata sta la baza retelelor profesionale de voce sau date din cadrul oricarei companii. Un sistem de cablare structurata furnizeaza o platforma universala peste care se poate construi apoi orice sistem informational.

Implementarea unui astfel de sistem implica transportul semnalelor astfel:
- intre doua puncte de comunicatie sau etajele unei cladiri (structura bazata pe cabluri multiple);
si
- intre punctele de comunicatie si zonele de lucru (structura bazata pe cabluri orizontale).

Un avantaj major al retelelor bazate pe cablarea structurata este acela ca acestea sunt mai usor de intretinut, depanat si remediat intr-un timp foarte scurt. De asemenea, cablarea structurata are avantajul de a fi flexibila si durabila, nefiind necesare modificari structurale la nivelul cablarii in cazul modificarii configuratiei de retea. Minimizarea costurilor de administrare, simplitatea in instalare, atasarea facila a noilor utilizatori, design-ul flexibil si modular sunt alte cateva beneficii de care va puteti bucura.

Exista in momentul de fata solutii alternative la legaturile terestre, respectiv retelele fara fir de tip wireless, interconectate pe baza de unde radio, infrarosii si alte metode. Insa acestea nu ofera fiabilitatea, calitatea si viteza unui sistem universal de cablare structurata.

Solutia de cablare structurata, oferita de DIVIZIA ELECTRICE a Menatwork Est Prefabricate, provine de la PRYSMIAN TELECOM (Italia).


La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Va multumim !
« inapoi