Home » Electrice » Componente ptr iluminat

Componente ptr iluminat


Categorii electriceAflat printre cei mai mari producatori de componente electrice si electronice pentru industria iluminatului, VOSSLOH-SCHWABE (Germania) ofera o gama larga de produse de cea mai inalta calitate, precum:

- Transformatoare;
- Balasturi electronice;
- Balasturi electromagnetice;
- Igniteri;
- Condensatoare;
- Componente pentru tehnologia de iluminat LED;
- Portlampi si accesorii pentru corpuri de iluminat.

Pentru o cat mai buna cunoastere a produselor si echipamentelor disponibile in aceasta gama merceologica, va recomandam sa vizitati portalul companiei, la pagina: Produse Vossloh-Schwabe (Germania) .

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Va multumim !

« inapoi