Home » Electrice » Dispozitive & Canale cablu

Dispozitive & Canale cablu


Categorii electriceARNOCALALI Spa (Italia) este unul dintre principalii producatori europeni de sisteme de canal pentru cabluri din plastic si aluminiu, terminale pentru aplicaĊ£ii civile si industriale, pat de cablu metalic tip grila, canal pentru sisteme de aer conditionat, cleme, presetupe, sonde, sisteme de fixare, sisteme pentru paratraznet si impamantare, precum si protectie de supratensiune.

Pentru o cat mai buna cunoastere a produselor si echipamentelor disponibile in aceasta gama merceologica, va recomandam sa vizitati portalul companiei: Gruppo ARNOCANALI Spa (Italia) .

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Va multumim !

« inapoi