Home » Electrice » EFICIENTA ENERGETICA

EFICIENTA ENERGETICA


Categorii electriceEFICIENTA ENERGETICA este un concept care grupeaza metodele si mijloacele prin care, in urma unei analize tehnico-economice, pot fi reduse consumurile de energie.

Divizia Electrice a GRUPULUI MENATWORK a incercat in ultimul deceniu sa introduca si sa promoveze pe piata de materiale electrice din Romania, produse si sisteme destinate diminuarii consumului de energie electrica.

Datorita experientei acumulate, a implicarii active in educarea pietei si orientarea consumatorilor catre produse cu consum mic de energie, am lansat conceptul Energy Saving. Astfel, am dezvoltat sisteme de iluminat cu consum redus de energie pentru spatii comerciale, birouri si show-room-uri, pe care le-am integrat intr-un concept unitar.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin e-mail la adresa: electrice@menatwork.ro sau sa ne contactati telefonic la numarul: 0724.333.018, Catalin MOTINGA. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Va multumim !


« inapoi