Home » Electrice » ILUMINAT Comercial

ILUMINAT Comercial


Corpurile de iluminat fabricate in cadrul Diviziei electrice a MENATWORK, sunt catalogate pe piata de consum ca fiind printre acele produse la care nivelul ridicat de calitate este exprimat la pret corect.

Gama merceologica destinata iluminarii spatiilor comerciale include plafoniere, spoturi cu tuburi fluorescente si sisteme modulare cu montaj aparent sau incastrat in plafoane (de tip casetat sau carton-gips), cu balast electronic sau invertor de autonomie, cu optici variate pentru distributia directa sau indirecta a unui flux luminos, amplu sau discret, in vederea asigurarii conditiilor optime pentru un confort vizual maxim.

Sunt destinate utilizarii pentru centre comerciale, showroom-uri, magazine, hoteluri, restaurante, cladiri de birouri, unitati medicale, centre de date si de comanda, unitati de invatamant, sali de spectacole, sali de sport, saloane de infrumusetare si Spa-uri etc.

In vederea unui management energetic eficient, indiferent de destinatia de utilizare a sistemelor tehnice de iluminat, DIVIZIA ELECTRICE recomanda sa se realizeze initial proiecte luminotehnice de evaluare a necesarului de surse artificiale numai dupa determinarea cu exactitate a contributiei, variatiilor, sensului si intensitatii disponibilului de lumina naturala.

Valoarea nivelului de iluminare este maxima in cazul sarcinilor vizuale foarte exacte, unde se cer performante mari. Nivelul descreste treptat, pana la cele mai mici valori, in cazul zonelor destinate circulatiei si depozitarii marfurilor.


La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Va multumim!


« inapoi