Home » Electrice » OUTLET ELECTRICE

OUTLET ELECTRICE


Categorii electrice ... din 1 octombrie 2013 lansăm cel mai nou proiect:
OUTLET MATERIALE ELECTRICESocietatea ARHIMEDE IMPORT-EXPORT, lider național al pieței de iluminat și parte a Grupului de firme MENATWORK (important producător și distribuitor pentru materiale de construcții), deschide din 1 oct. 2013, cel mai important OUTLET din România dedicat materialelor electrice și soluțiilor pentru iluminat: OUTLET MATERIALE ELECTRICE.

Situat la ieșirea din Popești Leordeni, pe Șoseaua de Centură, nr. 103 (în incinta parcului industrial MENATWORK), OUTLET MATERIALE ELECTRICE se întinde pe o suprafaţă de 1000 mp și propune publicului o gamă variată de produse, cu peste 2000 de articole. Accesibile, economice din punct de vedere al consumului de energie electrică şi performante în materie de funcționare, toate aceste produse îndeplinesc standardele internaționale de calitate, securitate și conformitate.

Cel mai important OUTLET de materiale electrice din România
se inaugurează în Popeşti LeordeniOUTLET MATERIALE ELECTRICE este conceput ca un centru dedicat sectorului electric și iluminatului, complet echipat cu articole și soluții de calitate, fabricate de mari producători internaționali, precum: VIMAR, PHILIPS, OSRAM, LANZINI, QUATTROBI, VOSSLOH-SCHWABE, ARNOCANALI, NEMO, ALMALUX, LUMEN ARTE, FAEL LUCE, ELEMATIC, MARLANVIL, PERFORMANCE in LIGHTING, PRISMA, SBP, ABB, AEG, AROS, MARCUCCI etc.

Din OUTLET MATERIALE ELECTRICE se pot achiziționa spoturi, plafoniere, lămpi, proiectoare, stâlpi ornamentali, becuri și accesorii, soluții pentru iluminatul rezidențial, comercial, stradal, industrial, public și de birouri, atât cu tehnologie tradițională, cât și cu tehnologie LED. În completare sunt disponibile accesorii electrice, tablouri și aparataj electric, cabluri, prelungitoare, sisteme de interfonie, videointerfonie și control-acces, plus multe alte sute de produse necesare uzului casnic și profesional.

Pentru informatii tehnice și comerciale, va rugam sa contactati Divizia Outlet Materiale Electrice:
Telefon: (004) 021.5288.342; Fax: (004) 021.5296.201
E-mail: outlet.electrice@menatwork.ro;
E-mail: comenzi.electrice@menatwork.ro.

Responsabil proiect: Bogdan IONIȚĂ [0731.791.038].

Va asteptam si va multumim ca ne sunteti aproape.« inapoi