Home » Electrice » Sisteme domotice VIMAR

Sisteme domotice VIMAR


Categorii electriceSistemele domotice transforma orice locuinta intr-o "Casa Inteligenta" si solutioneaza nevoile oamenilor in materie de control asupra spatiului privat, siguranta, confort ridicat, consumuri redus, flexibilitate in configurare si folosire.

Pentru a deveni "inteligenta", o cladire trebuia sa fie echipata cu elemente tehnologice active (aparate, echipamente, sisteme, aplicatii, dispozitive, retele interne si externe etc). Acestea vor fi capabile sa actioneze inteligent, sa interactioneze si sa intercomunice, dupa integrarea lor la o unitate centrala automatizata, care va administra si superviza intreg sistemul.

Pentru o mai buna calitate a vietii Dvs., alegeti: "Casa inteligenta" !

Confort
Exista mijloace moderne pentru a controla acest sistem, cum sunt telecomanda, grupuri de butoane, control prin computer, telefon sau Internet. O solutie de ultima generatie o reprezinta controlul prin voce.

Automatizare
O mare parte a functiilor si actiunilor pot fi programate sa functioneze complet automat. Aceasta inseamna ca pornind de la anumite actiuni (modificarea temperaturii, luminii sau miscare), comanda necesara se executa automat (se aprinde lumina, porneste incalzirea, trimite mesaje de text). La venirea serii, sistemul este capabil sa coboare jaluzelele, sa aprinda lumina intr-o anumita incapere (hol, intrare, garaj etc), sa creasca temperatura in dormitor, sa porneasca televizorul sau sa inchida yala electrica a usii.

Informatie
Sistemul este conectat la un computer si datorita acestui fapt utilizatorul are acces imediat la informatii despre toata aparatura din cladire. Sistemul „vede” unde este aprinsa lumina, nivelul temperaturii in fiecare camera, locul in care senzorii detecteaza miscare, si totodata poate sa controleze toata aparatura - numai printr-un click de mouse. Toate acestea sunt posibile si pe Internet din orice colt al lumii.

Economie
Principalele economii le reprezinta cele de energie, care pot fi realizate printr-o programare adecvata. Economiile pot fi realizate prin reglarea caldurii, luminii si aerului conditionat.

Siguranta
Alarma si anti-efractia sunt parte integranta a sistemului, functiile fiind pre-programate in unitatea centrala. Componentele sunt reprezentate de senzori PIR, contacte magnetice, tastaturi, sirene. Prin utilizarea modulului GSM este posibila transmiterea informatiilor catre o firma de monitorizare sau catre telefonul mobil personal.


Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti solicitarea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.« inapoi