Home » Electrice » Sisteme interfonie BPT

Sisteme interfonie BPT


Categorii electriceSistemele de interfonie si video-interfonie sunt performante in timp si capabile de functii multiple, majoritatea modelelor se gestioneaza de la un terminal touch screen cu ajutorul caruia se pot programa, monitoriza si activa toate componentele acestora.

Dupa instalare, sistemul este usor de monitorizat si de controlat de la distanta, oferind utilizatorului oportunitatea de verificare a starii sistemului si de interventie in caz de functionare anormala.

Utilizarea echipamentelor BPT, de ultima generatie, atrage o serie de avantaje:
- iluminarea controlata a casei, gradinii si spatiilor anexe;
- monitorizarea temperaturii si ventilatiei, atribuind fiecarei zone temperatura dorita;
- actionarea sistemului de irigat;
- coborarea jaluzelelor, inchiderea intrarilor automatizate;
- controlul instalatiilor de apa si gaz, precum si distributia acestora;
- receptionarea semnalelor de alarma;
- prevenirea suprasarcinilor pentru sistemul electric prin activarea secventiala a timpul de actionare;

Se pot controla pana la 100 de iluminari, 40 de automatizari (copertine de ploaie, jaluzele etc), 20 de zone termice, 40 de temporizari si pana la 16 scenarii. Toate aceste functii pot fi programate direct de la terminalul de control sau cu ajutorul unui computer, fara a fi necesare alte modificari.

Pentru o cat mai buna cunoastere a produselor si echipamentelor disponibile in aceasta gama merceologica, va recomandam sa vizitati portalul companiei, la pagina: Produse BPT (Italia) .

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Va multumim!

« inapoi