Produse electrice

DISANO


Disano Illuminazione a fost fondat in 1957, devenind astazi o companie lider in Italia si una dintre companiile cele mai bine cotate in Europa pentru productia corpurilor de iluminat.
Filozofia adoptaat de catre Disano este aceiasi care a determinat succesul produselor "made in Italy" la nivel mondial: produse de inalta calitate, fiabilitate si cea mai mare atentie acordata relatiilor cu clientii.

Cresterea companiei s-a bazat pe succesul major a gamei largi de produse industriale, astazi compania fiind gata sa raspunda exigentelor unei piete din ce in ce mai exigenta din punct de vedere luminotehnic.

Produsele Disano reprezinta alegerea corecta pentru satisfacerea exigentelor arhitectilor, designer-ilor si instalatorilor, multumita design-ului rafinat, respectarii normelor de mediu, economiei de energie, si a utilizarii tehnologiei de ultima ora pentru management-ul iluminatului.

In plus, Disano detine toate avantajele unei organizatii industriale si comerciale capabila sa ofere clientilor o gama completa de produse, consultanta pentru design si proiectare, precum si suport tehnic si comercial.

DISANO website
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul DISANO a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi