Home » Electrice » EFICIENTA ENERGETICA » Echipamente & Servicii EFICIENTA ENERGETICA
Produse electrice

Echipamente & Servicii EFICIENTA ENERGETICA

EFICIENTA ENERGETICA este un concept care grupeaza metodele si mijloacele prin care, in urma unei analize tehnico-economice, pot fi reduse consumurile de energie.

Divizia Electrice al GRUPULUI MENATWORK a incercat in ultimii 7 ani sa introduca si sa promoveze pe piata de materiale electrice din Romania, produse si sisteme destinate reducerii consumului de energie electrica.

Datorita experientei acumulate, a implicarii active in educarea pietei si orientarea consumatorilor catre produse cu consum mic de energie, am lansat conceptul Energy Saving, impreuna cu producatorul de corpuri de iluminat ALMALUX LIGHTING, parte a GRUPULUI MENATWORK.

Astfel, am dezvoltat sisteme de iluminat cu consum redus de energie pentru spatii comerciale, birouri si show-room-uri, pe care le-am integrat intr-un concept unitar.

Pentru o cat mai buna cunoastere a serviciilor si echipamentelor disponibile, va recomandam sa vizitati portalul companiei, la pagina de internet: www.Menatwork-Energy.com .

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin e-mail la adresa: office@Menatwork-Energy.com sau sa ne contactati telefonic la numarul: 0724.33.018, Catalin MOTINGA. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Va multumim !


BROSURA EFICIENTA ENERGETICA
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Echipamente & Servicii EFICIENTA ENERGETICA a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi