Produse electrice

EXTERIOR

Experienta tehnico-comerciala indelungata si specializarea in domeniul utilizarii surselor luminoase pentru uz profesional a permis castigarea unei pozitii privilegiate pe piata producatorilor de iluminat exterior din Romania.
Datorita unei bune colaborari cu producatorii va putem oferi solutii la cheie folosind doar componente de calitate pentru orice tip de proiect luminotehnic.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Va multumim !
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul EXTERIOR a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi