Produse electrice

LED

Sursele de iluminat folosesc LED-uri care transforma in mod direct energia electrica in unda luminoasa. Eficienta ridicata a iluminarii, buna redare a culorii, precum si durata mare de functionare constituie calitatile principale a surselor cu

Aplicatii: iluminatul punctual al spatiilor de locuit, magazinelor, hotelurilor, receptiilor, cat si accentuarea luminoasa a exponatelor din muzee, expozitii, showroom-uri, centre comerciale etc.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Va multumim !
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul LED a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi