Home » Electrice » ILUMINAT Comercial » Plafoniere Seria AMARANTH
Produse electrice

Plafoniere Seria AMARANTH

Corpurile de iluminat din seria Amaranth, etansate impotriva patrunderii prafului si a jeturilor directe de apa (IP65), asigura performanta functionala, consumul scazut si confortul ridicat in cazul aplicatiilor de iluminat pentru medii interioare speciale, de tip „camera curata“.

Produsele seriei Amaranth asigura un iluminat de tip direct, printr-o proportie mare de flux luminos dirijat in emisfera inferioara si o proportie mica de flux emis in emisfera superioara. Aceasta modalitate de iluminat este cea mai eficienta din punct de vedere energetic, deoarece fluxul luminos este orientat cu preponderenta in directia planului util.

Fabricarea integrala din tabla de otel vopsita, precum si forma simplificata a aparatelor, ofera beneficii in materie de instalare, intretinere si detasare, iar montajul aparent, potrivit oricarui tip de plafon, diminueaza timpul de fixare, reduce necesarul de materiale (accesorii, unelte speciale) si costul total de exploatare.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului mai jos disponibil.

AMARANTH Series Presentation
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plafoniere Seria AMARANTH a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.



« inapoi