Home » Electrice » ILUMINAT Comercial » Plafoniere Seria BLACK
Produse electrice

Plafoniere Seria BLACK

Corpurile de iluminat ale seriei Black sunt proiectate si create special, astfel incat sa reprezinte cea mai potrivita solutie pentru iluminarea spatiilor in care se impune un nivel calitativ ridicat al iluminatului artificial si un grad major al performantei in exploatare.

Prin functionare, se obtine un iluminat de tip direct, caracterizat printr-o proportie mare de flux luminos dirijat in emisfera inferioara si o proportie mica emisa in emisfera superioara. Aceasta modalitate de iluminat este cea mai eficienta din punct de vedere energetic, deoarece fluxul luminos este orientat cu preponderenta in directia planului util.

Fabricarea integrala din tabla de otel vopsita ofera beneficii in materie de instalare, intretinere si detasare, iar montajul aparent, potrivit oricarui tip de plafon, diminueaza timpul de fixare si reduce necesarul de materiale (accesorii, unelte speciale) si costul total de exploatare.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului mai jos disponibil.

BLACK Series Presentation
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plafoniere Seria BLACK a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi