Home » Electrice » ILUMINAT Comercial » Plafoniere Seria BLUE
Produse electrice

Plafoniere Seria BLUE

Corpurile de iluminat din seria Blue, etansate impotriva patrunderii prafului si a jeturilor directe de apa (IP65), asigura performanta functionala, consumul scazut si confortul ridicat in cazul aplicatiilor de iluminat pentru medii speciale de interior si exterior.

Plafonierele seriei Blue asigura un iluminat de tip direct, printr-o proportie mare de flux luminos dirijat in emisfera inferioara si o proportie mica de flux emis in emisfera superioara. Aceasta modalitate de iluminat este cea mai eficienta din punct de vedere energetic, deoarece fluxul luminos este orientat cu preponderenta in directia planului util.

Forma simplificata si accesoriile reglabile de fixare, faciliteaza montajul atat prin suspendare de plafon, cat si prin fixare aparenta de perete sau plafon. Mentenanta este redusa, scazand astfel costul total de exploatare.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului mai jos disponibil.


BLUE Series Presentation
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plafoniere Seria BLUE a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi