Home » Electrice » ILUMINAT Comercial » Plafoniere Seria BROWN
Produse electrice

Plafoniere Seria BROWN

Corpurile de iluminat ale seriei Brown, proiectate si fabricate special pentru a corespunde iluminatului direct asimetric, se caracterizeaza prin realizarea unor niveluri de iluminare diferite, pe zone in care se desfasoara activitati diverse.

Aceste surse de iluminare artificiala asigua un nivel ridicat de confort vizual prin dirijarea catre emisfera superioara a fluxului luminos si obtinerea reflexiei acestuia pe planul util. Lipsa suprafetei de luminanta mare a corpurilor de iluminat din campul vizual al utilizatorului conduce la diminuarea la minim a disconfortului optic.

Corpurile de iluminat ale seriei Brown, potrivite tuturor tipurilor de plafoane suspendate (cu structura ascunsa sau la vedere, gips-carton, grile), ofera beneficii in materie de instalare, intretinere si detasare, deoarece montajul prin incastrare, diminueaza timpul de instalare si reduce necesarul de materiale (accesorii, unelte speciale) si costul total de exploatare.


La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului mai jos disponibil.


BROWN Series Presentation
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plafoniere Seria BROWN a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi