Home » Electrice » ILUMINAT Comercial » Plafoniere Seria CHROME
Produse electrice

Plafoniere Seria CHROME

Corpurile de iluminat ale seriei Chrome, concepute ca o alternativa moderna a surselor clasice de iluminat, sunt caracterizate prin parametri ridicati de functionalitate, randament, eficienta luminoasa si durata de exploatare, pentru a satisface exigentele aplicatiilor de iluminat general in zone de retail, magazine cu autoservire, medii industriale si incaperi cu plafoane inalte.

Produsele seriei Chrome asigura un iluminat de tip direct, printr-o proportie mare de flux luminos dirijat in emisfera inferioara si o proportie mica de flux emis in emisfera superioara. Aceasta modalitate de iluminat este cea mai eficienta din punct de vedere energetic, deoarece fluxul luminos este orientat cu preponderenta in directia planului util si imbunatateste conditiile vizuale si ambientale.

Formele rectangulare, cu dimensiuni variabile (de la 190x1283 mm la 314x1583 mm) si accesoriile reglabile de fixare, faciliteaza adaptarea montajului, aparent sau suspendat, la orice tip de plafon. Mentenanta este redusa, scazand astfel costul total de exploatare.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului mai jos disponibil.


CHROME Series Presentation
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plafoniere Seria CHROME a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi