Home » Electrice » ILUMINAT Comercial » Plafoniere Seria COBALT
Produse electrice

Plafoniere Seria COBALT

Corpurile de iluminat din seria Cobalt reprezinta o solutie echilibrata in cadrul proiectelor de iluminare generala a spatiilor de interior. Proiectarea si echiparea speciala, permit flexibilitatea alegerii tipului de iluminat: direct (datorita protectiilor din folie de plastic opal), indirect sau mixt si totodata, asigura o distributie foarte buna a luminantelor in spatiu, prin dirijarea preponderenta a fluxului luminos catre emisfera superioara si reflexia acestuia in planul util.

Lipsa suprafetei de luminanta mare a corpurilor de iluminat din campul vizual al beneficiarului, conduce la diminuarea la minim a disconfortului optic si realizarea unui mediu luminos sanatos si placut, caracterizat printr-un iluminat difuz si un
contrast slab intre lumina si umbra.

Fabricarea integrala din tabla de otel vopsita ofera beneficii in materie de instalare, intretinere si detasare, iar montajul aparent, potrivit oricarui tip de plafon, diminueaza timpul de fixare si reduce necesarul de materiale (accesorii, unelte speciale) si costul total de exploatare.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului mai jos disponibil.


COBALT Series Presentation
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plafoniere Seria COBALT a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi