Home » Electrice » ILUMINAT Comercial » Plafoniere Seria COPPER
Produse electrice

Plafoniere Seria COPPER

Corpurile de iluminat din seria Copper sunt special fabricate pentru aplicatii de iluminare generala a spatiilor de interior. Flexibilitatea alegerii tipului de iluminat: direct asimetric sau indirect confortabil, recomanda utilizarea acestor corpuri de iluminat in spatii cu destinatie comerciala.

Prin dirijarea directa a fluxului luminos catre planul util, acest sistem de iluminat asigura un nivel ridicat al confortui vizual. Aceasta modalitate de iluminat este cea mai eficienta din punct de vedere energetic, deoarece fluxul luminos prepodenderent este emis catre emisfera inferioara, iar catre emisfera superioara este orientata o mica proportie a fluxului luminos.

Lipsa suprafetei de luminanta mare a corpurilor de iluminat din campul vizual al beneficiarului, conduce la diminuarea la minim a disconfortului optic si realizarea unui mediu luminos placut.

Fabricarea integrala din tabla de otel vopsita ofera beneficii in materie de instalare, intretinere si detasare, iar montajul aparent, potrivit oricarui tip de plafon, diminueaza timpul de fixare si reduce necesarul de materiale (accesorii, unelte speciale) si costul total de exploatare.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului mai jos disponibil.

COPPER Series Presentation
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plafoniere Seria COPPER a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi