Home » Electrice » ILUMINAT Comercial » Plafoniere Seria GRAFFITE
Produse electrice

Plafoniere Seria GRAFFITE

Corpurile de iluminat ale seriei Graffite, fabricate in conformitate cu normele internationale impuse iluminatului de interior al spatiilor de tip „camera curata“, asigura protectie totala impotriva patrunderii elementelor solide (praf) si un nivel ridicat de protectie la actiunea jeturilor directe de apa (IP65), pe intreaga perioada de exploatare.

Prin modul de distributie a fluxului luminos (o proportie mare dirijata in emisfera inferioara si o proportie mica emisa in emisfera superioara), se obtine un iluminat de tip direct a spatiului interior si un confort vizual maxim. Aceasta modalitate de iluminat este cea mai eficienta din punct de vedere energetic, deoarece ponderea fluxului luminos este orientata in directia planului util.

Fabricarea integrala din tabla de otel vopsita, constructia de tip modular, echivalenta dimensiunii laturilor (596 x 596 mm), ofera beneficii in materie de instalare, intretinere si detasare, iar fixarea prin procedeul de incastrare, diminueaza timpul de montaj si reduce necesarul de materiale (accesorii, unelte speciale) si costul total de exploatare. In functie de tipologia plafoanelor, corpurile din seria Graffite sunt disponibile in trei versiuni:

Graffite Board, potrivite tuturor plafoanelor suspendate, cu exceptia celor cu structura la vedere;
Graffite Sight, destinate plafoanelor realizate din panouri modulare cu structura la vedere (24 mm);
Graffite Hide, recomandate plafoanelor realizate din panouri modulare cu structura ascunsa.


La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului mai jos disponibil.


GRAFFITE Series Presentation
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plafoniere Seria GRAFFITE a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi