Home » Electrice » ILUMINAT Comercial » Plafoniere Seria GREEN
Produse electrice

Plafoniere Seria GREEN

Corpurile de iluminat ale seriei Green sunt proiectate si fabricate astfel incat prin gradul ridicat al indicelui de protectie impotriva patrunderii elementelor solide si lichide (IP55), sa corespunda exigentelor impuse in ambiente sau zone cu destinaţii speciale. Iluminatul de tip direct al acestor sisteme se caracterizeaza printr-o proportie mare de flux luminos dirijat in emisfera inferioara si o proportie mica de flux emis in emisfera superioara, astfel incat confortul visual este maxim in directia planului util, iar corpurile sunt cele mai eficiente din punct de vedere energetic.

Fabricarea integrala din tabla de otel, constructia de tip modular, echivalenta dimensiunii laturilor (596 x 596 mm), ofera beneficii in materie de instalare, intretinere si detasare, iar fixarea prin procedeul de incastrare, diminueaza timpul de montaj si reduce necesarul de materiale (accesorii, unelte speciale) si costul total de exploatare.

In functie de tipologia plafoanelor, corpurile de iluminat ale seriei Green sunt disponibile in urmatoarele trei versiuni:

Green Board, potrivite tuturor plafoanelor suspendate, cu exceptia celor cu structura la vedere;
Green Sight, destinat plafoanelor realizate din panouri modulare cu structura la vedere, 24 mm;
Green Hide, recomandate plafoanelor realizate din panouri modulare cu structura ascunsa.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului mai jos disponibil.


GREEN Series Presentation
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plafoniere Seria GREEN a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi