Home » Electrice » ILUMINAT Comercial » Plafoniere Seria GREY
Produse electrice

Plafoniere Seria GREY

Corpurile de iluminat din cadrul seriei Grey sunt proiectate special, astfel incat prin functionare la parametri normali se obtine o distributie uniforma, coerenta si larga a fluxului luminos, caracteristica iluminatului de tip indirect, mixt si direct (protectie din folie de plastic opal). Lipsa suprafetei de luminanta mare a corpurilor de iluminat din campul vizual al utilizatorului conduce la diminuarea la minim a disconfortului, ceea ce presupune realizarea unui mediu luminos optim.

Aceste sisteme de iluminat corespund cerintelor actuale, impuse amenajarilor de interior, atat din punct de vedere functional, economic, cat si estetic. Pentru evitarea supradimensionarii sau subdimensionarii iluminarii artificiale, se recomanda o dimensionare corecta a sistemelor de iluminat, in functie de destinatia incaperii si activitatea desfasurata.

Fabricarea integrala din tabla de otel vopsita, constructia de tip modular, echivalenta dimensiunii laturilor (596 x 596 mm), ofera beneficii in materie de instalare, intretinere si detasare, iar fixarea prin incastrare, diminueaza timpul de montaj si reduce necesarul de materiale (accesorii, unelte speciale) si costul total de exploatare. Corpurile de iluminat ale acestei serii se potrivesc plafoanelor din carton-gips, plafoanelor suspendate de tip modular (grosimi 10-40 mm) cu structura portanta la vedere sau ascunsa.


La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului mai jos disponibil.GREY Series Presentation
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plafoniere Seria GREY a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi