Home » Electrice » ILUMINAT Comercial » Plafoniere Seria IVOIRE
Produse electrice

Plafoniere Seria IVOIRE

Versiunile, materialele si stilurile corpurilor de iluminat din seria Ivoire, permit crearea unui design propriu in proiectele de amenajare interioara, iar modalitatea de iluminare, directa sau indirecta, satisface necesitatile specifice ale aplicatiilor de iluminat.

Iluminatul direct se caracterizeaza prin proportia mare de flux luminos dirijat in emisfera inferioara si o proportie mica de flux emis in emisfera superioara. Aceasta modalitate de iluminat este cea mai eficienta din punct de vedere energetic, deoarece fluxul luminos este orientat cu preponderenta in directia planului util. Lipsa suprafetei de luminanta mare a corpurilor de iluminat din campul vizual al beneficiarului, conduce la diminuarea la minim a disconfortului optic si realizarea unui mediu luminos placut si sanatos.

Forma modulara, design-ul minimalist si flexibilitatea montajului aparent atat pe plafon, cat si pe perete, trasforma aceste corpuri de iluminat in solutii dinamice, adaptate oricarui ambient interior. Fabricarea din aluminiu extrudat ofera beneficii in materie de instalare, intretinere si detasare, iar montajul aparent, potrivit oricarui tip de plafon sau perete, diminueaza timpul de fixare si reduce necesarul de material (accesorii, unelte speciale) si costul total de exploatare.

In functie de echiparea acestor sisteme modulare de iluminat, sunt disponibile urmatoarele variante de dimensiuni:

• pentru sistemul monolampa: Diametru: 70 mm; Lungime: 1076, 1686, 2031 mm;
• pentru sistemul bilampa: Latime: 65 mm; Lungime: 777, 1387, 1687 mm.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului mai jos disponibil.

IVOIRE Series Presentation
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plafoniere Seria IVOIRE a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi