Home » Electrice » ILUMINAT Comercial » Plafoniere Seria IVORY
Produse electrice

Plafoniere Seria IVORY

Seria Ivory, cea mai versatila serie de produse a societatii ALMA LUX LIGHTING, ofera solutii de iluminare in amenajarile interioare, capabile sa redea cele mai bune conditii din punct de vedere al functionalitatii, sanatatii si sigurantei colective.

Aportul de lumina artificiala atinge un nivel calitativ ridicat prin iluminare directa, deoarece proportia cea mai mare a fluxului luminos este dirijat in emisfera inferioara si o mica proportie de flux emis in emisfera superioara. Aceasta modalitate de iluminat este cea mai eficienta din punct de vedere energetic, deoarece fluxul luminos este orientat cu preponderenta in directia planului util.

Fabricarea integrala din tabla de otel, constructia de tip modular, echivalenta dimensiunii laturilor (596 x 596 mm), ofera beneficii in materie de instalare, intretinere si detasare, iar fixarea prin incastrare, diminueaza timpul de montaj si reduce necesarul de materiale (accesorii, unelte speciale) si costul total de exploatare. Corpurile de iluminat ale acestei serii se potrivesc tuturor tipurilor de plafoane suspendate, cu structura ascunsa sau la vedere, gips-carton sau grile.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului mai jos disponibil.


IVORY Series Presentation
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plafoniere Seria IVORY a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi