Home » Electrice » ILUMINAT Comercial » Plafoniere Seria RED
Produse electrice

Plafoniere Seria RED

Corpurile de iluminat ale seriei Red sunt proiectate si create special, astfel incat insusirile esentiale in materie de functionare, consum, costuri, design, si corespunde exigentelor de iluminare generala a interioarelor si sa determine un plus de confort vizual, prin orientarea fluxului luminos in directia planului util.

Constructia acestor corpuri in forme patrate sau rectangulare, la dimensiuni diferite (162x646 mm, 603x646 mm, 286x1556 mm), permit proiectantilor o mai mare flexibilitate de solutionare a aplicatiilor de iluminat.

Fabricarea integrala din tabla de otel vopsita ofera beneficii in materie de instalare, intretinere si detasare, iar montajul aparent, potrivit oricarui tip de plafon, diminueaza timpul de fixare si reduce necesarul de materiale (accesorii, unelte speciale) si costul total de exploatare.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului mai jos disponibil.

RED Series Presentation
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plafoniere Seria RED a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi