Home » Electrice » ILUMINAT Comercial » Plafoniere Seria VIOLET
Produse electrice

Plafoniere Seria VIOLET

Corpurile de iluminat ale seriei Violet, concepute ca o alternativa moderna surselor clasice de iluminat, sunt caracterizate prin parametri ridicati de functionalitate, randament, eficienta luminoasa si durata de exploatare, pentru a satisface exigentele aplicatiilor de iluminat general civil si comercial.

Produsele seriei Violet asigura un iluminat de tip direct, printr-o proportie mare de flux luminos dirijat in emisfera inferioara si o proportie mica de flux emis in emisfera superioara. Aceasta modalitate de iluminat este cea mai eficienta din punct de vedere energetic, deoarece fluxul luminos este orientat cu preponderenta in directia planului util si imbunateste conditiile vizuale si ambientale.

Forma si design-ul minimalist asigura o mare versatilitate acestei serii de produse si faciliteaza adaptarea montajului atat prin suspendare de plafon, cat si prin fixare aparenta de perete sau plafon.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului mai jos disponibil.

VIOLET Series Presentation
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plafoniere Seria VIOLET a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi