Home » Electrice » ILUMINAT Comercial » Plafoniere Seria WHITE
Produse electrice

Plafoniere Seria WHITE

Corpurile din seria White sunt special proiectate si fabricate astfel incat prin distributia coerenta si uniforma a fluxului luminos sa redea un iluminat de tip direct, un nivel optim de lumina si un confort vizual maxim, asigurandu-se cele mai bune conditii din punct de vedere al functionalitatii, sanatatii si sigurantei colective.

Fabricarea integrala din tabla de otel, constructia de tip modular, echivalenta dimensiunii laturilor (596 x 596 mm), ofera beneficii in materie de instalare, intretinere si detasare, iar fixarea prin procedeul de incastrare diminueaza timpul de montaj, reduce necesarul de materiale (accesorii, unelte speciale) si costul total de exploatare.

In functie de tipologia plafoanelor, corpurile de iluminat din seria White sunt disponibile in trei versiuni:
White Sight, pentru plafoane din panouri modulare si structura portanta la vedere, de 24 mm;
White Board, pentru orice tip de plafoane false, cu exceptia celor cu structuri la vedere sau ascunse;
White Hide, pentru plafoane din panouri modulare si structura ascunsa.


La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului mai jos disponibil.


WHITE SIGHT Series Presentation
WHITE BOARD Series Presentation
WHITE HIDE Series Presentation
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plafoniere Seria WHITE a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi