Home » Electrice » ILUMINAT Comercial » Plafoniere Seria YELLOW
Produse electrice

Plafoniere Seria YELLOW

Simple si eficiente, corpurile de iluminat din seria Yellow sunt create special pentru iluminatul interior al spatiilor in care existent sistemelor optice nu este necesara.

Fluxul luminos al acestor plafoniere este orientat cu preponderenta in directia planului util, asigurandu-se cele mai bune conditii din punct de vedere al functionalitatii si sigurantei in exploatare.

Fabricarea integrala din tabla de otel vopsita ofera beneficii in materie de instalare, intretinere si detasare, iar fixarea pe orice tip de suprafata reprezinta un avantaj.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului mai jos disponibil.

YELLOW Series Presentation
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plafoniere Seria YELLOW a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi