Produse electrice

QUATTROBI

COMPANIA - In viziunea Quattrobi, proiectarea reprezinta crearea unei punti intre viata cotidiana si tehnologie. In spatele oricarui nou sistem de iluminat se simte apropierea designer-ului de dorintele clientilor, pentru a transforma cererea pietei intr-un produs concret. Odata individuat nucleul ideii, Quattrobi o face sa creasca datorita experientei in proiectare maturizata in decenii de viata iluminotehnica; o cercetare profunda si minutioasa, pentru a oferi fiecarui proiect o fizionomie conforma unui obiect al timpului nostru.

CALITATEA – Acelasi nivel obsesiv de calitate conferit proiectelor se aplica si in viata de zi cu zi a firmei. Aplicand principiile Total Quality Management-ului, Quattrobi investeste toate resursele companiei in ridicarea standardelor de productie si servicii: de la cercetare la organizarea comerciala, de la administratie la logistica. O atentie sporita este acordata reducerii poluarii si respectului fata de natura in procesul de fabricatie al produselor.

APLICATII – In curbele riguroase ale produselor Quattrobi, arhitectul nu gaseste numai un complex estetic al ambientului proiectat, dar si un control luminotehnic maxim. Sisteme de iluminat comercial, dimensionate pentru ambiente vaste sau de dimensiuni reduse, pentru pasaje sau zone aglomerate, pentru muzee sau expozitii, pentru vitrine sau laboratoare, pentru amfiteatre sau birouri profesionale, ce reusesc sa satisfaca cele mai dificile proiecte arhitectonice.

QUATTROBI website

Download catalog QUATTROBI
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul QUATTROBI a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi