Home » Electrice » Sisteme domotice VIMAR » Sistemul By-Me
Produse electrice

Sistemul domotic BY-ME (VIMAR, Italia)

BY-ME este sinonimul tehnologiei de ultima generatie: un sistem capabil sa coordoneze scenariile de lumina, sa activeze dispozitivele automate, sa programeze clima ambientala, sa gestioneze sistemele de siguranta si de economisire a energiei, toate acestea prin intermediul telefonului celular ("control de la distanta").

Orice locuinta dotata cu sistemul BY-ME devine o casa inteligenta, in care luminile, caloriferele, aparatele de aer conditionat, jaluzelele, sistemele de alarma, aparatele electrocasnice, vor interactiona. Utilizarea sistemului domotic BY-ME este extrem de facila. Unei singure comenzi ii corespund mai multe actiuni coordonate de sistem si denumite “scenarii”. Afişajul poate fi personalizat, pentru a reproduce exact arhitectura fiecarei locuinte. Este suficient să navigaţi prin meniul sistemului domotic si aveti impresia ca circulati prin propria casa.

De exemplu: selectand scenariul "iesire", se activeaza sistemul anti-efractie, se sting luminile, se coboara jaluzelele si se reduce temperatura.

Estetica rafinata, definita in numeroase variante, poate fi armonios potrivita oricarui stil ambiental interior.

Pentru o cat mai buna cunoastere a sistemelor domotice, va recomandam sa vizitati portalul companiei producatoare, la pagina: BY-ME from VIMAR (Italia) .

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti solicitarea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Va multumim !

Prezentare sistem domotic By - Me
Brochure BY-MY from VIMAR
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Sistemul domotic BY-ME (VIMAR, Italia) a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi