Home » Electrice » Sisteme domotice VIMAR » Sistemul Call-Way
Produse electrice

Sistemul domotic CALL-WAY (VIMAR, Italia)

Acest sistem domotic se integreaza cu seria aparataj terminal PLANA de la VIMAR (Italia). CALL-WAY este un sistem multifunctional, unic pe piata, care inglobeaza intr-un singur panou de control, toate functiile unei instalatii electrice moderne din punct de vedere al confortului, sigurantei, gestiunii iluminatului ┼či a dispozitivelor automate.

Sistemele de siguranta sunt întotdeauna active, astfel functia anti-efractie protejeaza zilnic, cu ajutorul senzorilor de prezenta si al armelor perimetrale. De la panoul central, se poate programa si gestiona, simultan sau individual, pana la treizeci de zone diferite. Pierderile de apa, de gaz sau intreruperile de curent, vor fi tinute sub control. Chiar si prizele sunt controlate, in caz de supratensiune.

CALL-WAY raspunde la exigentele impuse in sectorul medical, cu doua module simple, ce formeaza nucleul unui dispozitiv complet de apel, pe sistem BUS. CALL-WAY este proiectat sa interactioneze cu celelalte sisteme de comunicatie si transmisie de date.

Pentru o cat mai buna cunoastere a sistemelor domotice, va recomandam sa vizitati portalul companiei producatoare, la pagina: PLANA from VIMAR (Italia) .

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Va multumim !


Prezentare sistem domotic Call - Way, VIMAR (ItaliA)
Pliant PLANA & CALL-WAY, VIMAR (Italia)
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Sistemul domotic CALL-WAY (VIMAR, Italia) a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi