Home » Electrice » Sisteme domotice VIMAR » Sistemul Well-Contact
Produse electrice

Sistemul domotic WELL - CONTACT (VIMAR, Italia)

Daca incercati sa optimizati consumurile si sa eficientizati serviciile catre clienti, cu Well-Contact realizati orice proiect.

Solutia personalizata exigentelor Dvs. in materie de confort, siguranta, control si mai ales satisfactie, o reprezinta Well-Contact. Un nou sistem pentru maxima gestiune multi-functionala. Trei serii civile ~ Eikon, Idea si Plana ~ pentru armonizarea esteticii la arhitectura si design-ul interior.

Hoteluri, complexuri de vacanta, resedinte, edificii cu arhitecturi si destinatii exclusiviste, au ales produsele Vimar, pe orice continent. De la marile hoteluri de cinci stele, la pensiunile agro-turistice; de la resedinte sofisticate, la bungalow-uri pe plaja.

Sistemele Well-Contact pentru o maxima libertate de alegere:
- Well-Contact Basic: gestiunea accesului si utilizatorilor;
- Well-Contact Clasic: gestiunea accesului, utilizatorilor si climatizarii;
- Well-Contact Suite: gestiune globala.

Pentru o cat mai buna cunoastere a sistemelor domotice, va recomandam sa vizitati portalul companiei producatoare, la pagina: WELL - CONTACT, VIMAR (Italia) .

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Va multumim !

Prezentare sistem domotic Well - Contact (VIMAR, Italia)
Brochure WELL-CONTACT from VIMAR (Italy)
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Sistemul domotic WELL - CONTACT (VIMAR, Italia) a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi