Home » Grup Menatwork » sc CARSON EST srl, 2007

sc CARSON EST srl, 2007

Grup Menatwork
Grup Menatwork
Grup Menatwork
Grup Menatwork
Grup Menatwork
Grup Menatwork
Grup Menatwork
Grup Menatwork
Grup Menatwork
Grup Menatwork
Grup Menatwork
   
   

Societatea CARSON EST a început producţia în anul 2008, luând fiinţă printr-un parteneriat cu asociatul italian Carson Srl, ce a infuzat propria experienţă în producţia de componente și structuri metalice pentru pardoseli tehnice.

POZITIONAREA in PIATA:
Societatea CARSON EST oferă produsele sale şi pieței de profil, insa primul si principalul sau client este fabrica Quattro Pavimente Tehnice.

PRODUCTIE:
Pardoseala supraînălţată îmbină caracteristicile estetice (determinate de finisajul suprafeţelor) cu performanţele tehnice specifice, care depind în bună parte de structura de supraînălţare. Prin urmare, calitatea structurii este fundamentală pentru calitatea generală a sistemului.
Structura metalică produsă la CARSON EST îndeplineşte un nivel calitativ superior, datorită atentei selecţii a materiei prime, performanţelor liniilor tehnologice, experienţei specialiştilor în prelucrarea metalelor.
CARSON EST produce două familii de structuri metalice (traverse tubulare din otel zincat ambutisat, picioare si capace metalice, coloane zincate), în funcţie de sarcina pe care trebuie sa o susţina:
 structura standard de tip „S” cu înălțimi reglablile de la 30mm la 1050 mm, este fabricată pentru condiţii normale de exerciţiu si recomandata aplicatiilor din spaţiile de birouri (h: 30-1050mm),
 structura specială de tip „E” cu înălțimi reglablile de la 95mm la 125 mm, este fabricată pentru condiţii atipice de sarcini si recomandata proiectelor cu destinatie speciala.


CARACTERISTICI FUNCTIONALE:
Structura este elementul portant al panoului. Tipul de structura este stabilit atât în funcţie de înalţimea spaţiului (a golului de sub pardoseala), cât şi în funcţie de sarcina de încărcare, pe care trebuie sa o susţina sistemul (potenţa). Pentru a corespunde exigenţelor impuse spaţiilor moderne de birouri, elementele de structură conferă flexibilitate şi robusteţe întregului sistem de pardoseală supraînălţată, prin:
 reglarea înălţimii în funcţie de necesarul golului de sub pardoseală (30-1050mm),
 susţinerea sarcinii exercitate asupra planului orizontal.
« inapoi