Home » Grup Menatwork » sc INSULA ENERGIEI srl, 2008

sc INSULA ENERGIEI srl, 2008

Grup Menatwork
   
   

Servicii IT – Societăţile grupului beneficiază de un pachet complet de servicii specializate, care include: închiriere calculatoare (stații PC, laptop-uri) și aparatură conexă IT, acces la programe informatice de management (ERP), întreţinere software şi hardware, gestionare reţea, consultanţă ERP;
Servicii logistică – transporturi rutiere de mărfuri pe teritoriul național și internaţional, prin intermediul a 16 autovehicole specializate pentru transportul de marfă, cu capacitatea de la 3 la 20 tone (dintre care 2 autotrenuri);
Gestionarea flotei de automobile a grupului: 70 vehicule utilizate de angajați, în principal puse la dispoziția forței de vânzări;
Comerțul on-line cu materiale pentru construcţii şi agricultură, asigurat prin intermediul platformei virtuale www.Emenatwork.ro. Grupul Menatwork a fost printre primii distribuitori de edilitare din România, care a reuşit pe piaţa vânzărilor on-line, livrând cumpărăturile la domiciliul clientului, pe întreg teritoriul României.
Cu platforma sa performantă, lansată din luna octombrie 2010, website-ul www.Emenatwork.ro deține o experienţă vastă în acest business.


www.Emenatwork.ro

Interfaţa prietenoasă a portalului www.Emenatwork.ro, precum şi structura sa uşor intuitivă, facilitează utilizatorilor navigarea în pagini, căutarea inteligentă a produselor, compararea preţurilor şi caracteristicilor în timp real, interpretarea corectă a rezultatelor şi nu în ultimul rând, uşurarea deciziei finale de selecţie şi achiziţie. Vizitatorii care necesită sprijin la achiziţia acestor mărfuri, au la dispoziţie o echipă de consultanţi, pregătiţi să le ofere informaţii tehnice şi comerciale, soluţii şi recomandări merceologice, sfaturi practice de montaj, instalare, utilizare, întreţinere etc.

Plarforma ecommerce www.Emenatwork.ro primeste titlul cel mai bun magazin online la categoria “Home & Garden” din anul 2012 la Gala Premiilor e-Commerce (ediția a-VII-a) ~ cel mai important eveniment de comerț online din România.

Prin implementarea soluției integrate de e-Commerce IzzIsale, website-ul www.Emenatwork.ro oferă conexiuni sigure GeoTrust Extended Validation SSL CA. Magazinul www.Emenatwork.ro dispune de o gamă largă de produse și soluții pentru construcții și agricultură, organizate pe categorii, în funcție de criterii relevante și provenite de la peste 30 de diferiți producători.

Prima comandă a fost primită la scurt timp după lansarea magazinului online www.Emenatwork.ro, iar comenzile lunare însumează valori importante. Unul dintre cei mai interesanţi indicatori ai business-ului este rata redusă de returnare a produselor, care are o valoare sub 1%.
Website-ul www.Emenatwork.ro foloseşte sistemul ERP, testat deja în alte companii ale grupului și adaptat pentru vânzări on-line și integrat în platforma de ecommerce.

Gama de produse și structura platformei sunt permanent actualizate, pe baza analizelor efectuate atât din punct de vedere al funcționării site-ului, cât și direct, în rândul clienților, pentru verificarea nivelului de satisfacție. În mod constant se lansează campanii de e-mail marketing, după un plan bine stabilit. Serviciile de promovare și optimizare ale magazinului on-line pentru motoarele de căutare includ: servicii de PR on-line, SEO, Social Media, Google AdWords.« inapoi