Home » Grup Menatwork » sc QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE srl, 2005

sc QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE srl, 2005

Pardoselile tehnice suprainaltate, cu standard de calitate european, solutioneaza exigentele de montaj si de intretinere ale instalatiilor, iar flexibilitatea sistemului permite remodelarea si reorganizarea spatiilor, cu resurse minime.

QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE comercializează în România cele mai moderne soluții pentru pardoseli, existente la nivel internațional, din grupele: parchet din lemn, parchet laminat, mochetă în role, mochetă în dale, linoleum, PVC, cauciuc, pardoseli sportive, pardoseli epoxidice, pardoseli de exterior.

POZITIONARE in PIATA:
QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE este unicul producător de pardoseli tehnice supraînălţate din România şi Sud - Estul Europei.
Oferta de pardoseli este poziţionată în segmentul de calitate mediu-superior, cu preţuri competitive, care satisface toate cererile clienţilor, de la marile societăţi de construcţii, dezvoltatorii imobiliari, distribuitori și re-vânzători de materiale pentru construcţii, până la beneficiari privaţi care aspiră la produse de cel mai înalt nivel şi consultanţă profesională.

SERVICII COMPLEMENTARE:
Fiind o societate flexibilă, care furnizeaza comenzi personalizate în funcţie de exigenţele proiectelor, QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE a dezvoltat un pachet integral de servicii cu valoare adăugată, care include: logistica şi transportul marfurilor contractate, asistenta tehnica in toate fazele proiectelor, instalare, garanţie si mentenanţă cu personal calificat.

AVANTAJE FUNCTIONALE PARDOSELI TEHNICE QUATTRO:
Considerata a fi suportul ideal pentru amenajările de pardoseli a căror execuție trebuie realizată în ritm accelerat si costuri minime, pardoseala tehnică suprainaltata QUATTRO este un produs modern şi versatil, care în comparație cu pardoseala tradiţională, oferă următoarele avantaje:
- instalarea sistemului se poate face imediat pe o bază de ciment, in condiţii optime de umiditate și planeitate;
- facilitează montajul instalațiilor și al traseelor de utilități (cabluri ale rețelei electrice, de date, de iluminare sau telefonice) si permite accesul imediat și în orice punct al rețelei de instalații, in cazul interventiilor de intretinere;
- permite operarea modificărilor necesare oricărui tip de activitate, in cazul reconfigurarii spatiilor;
- după instalare sistemul de pardoseală se poate folosi imediat;
- pe pardoseală se pot construi pereți de compartimentarea spațiului - partiții care ulterior pot fi reorganizate, fără afectarea instalațiilor.

ECO & PRO MEDIU
Promovând respectarea naturii şi reciclarea materialelor, QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE îndeplineste condițiile de eco-sustenabilitate pentru certificarea BREEAM® şi LEED®, prin utilizărea de materii prime certificate şi procese productive ecologice. Pardoselile tehnice supraînălțate corespund elementului ecologic, au proprietăți antistatice, ignifuge și nu elimină noxe fiind printre puținele soluții ecologice pentru “clădirile verzi”. Pentru obținerea clasei A la clădirile de birouri, folosirea acestui tip de pardoseală este o condiție obligatorie impusă de standardele în domeniu.

EXPORT
QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE exportă în următoarele ţări: Republica Cehă, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia, Elveţia.« inapoi