Home » Materiale de constructii » Scari si Schele

Scari si Schele


Categorii materiale constructiiPeste 200 de articole destinate lucrului in siguranta la inaltime, produse cu caracteristici profesionale, pentru hobby-uri si de uz casnic (scari profesionale, scaune si scari pentru hobby-uri si de uz casnic din aluminiu, otel, lemn si vetrorasini, schele profesionale si pentru bricolaj din otel si aluminiu, elevatoare de materiale, rampe de incarcare si structuri speciale pe comanda, platforme aeriene).

SCARI & SCHELE, marca SVELT ITALIA, proiectate si fabricate din otel galvanizat prin procedeul electrolitic, conform normativelor europene pentru prevenirea accidentelor de munca, ceea ce le confera:
- durabilitate in timp, rezistenta impotriva ruginei;
- securitatea muncii si spatiu util (de lucru) superior;
- rapiditate si usurinta de montare / demontare, la inaltimea optima de lucru;
- structura statica perfect stabila, nefiind supusa torsiunilor sau incovoierii; aceste caracteristici se mentin chiar si atunci cand se folosesc la inaltimea maxima de montare / exploatare.

Schele profesionale, de uz casnic, pentru hobby-uri si structuri speciale din aluminiu sau otel pot fi utilizate in toate sectoarele de activitate.

Rampele din aluminiu extrudat cu nervuri sunt fabricate pentru toate capacitatile si dimensiunile, ideale pentru incarcarea cu mini-excavatoare, motostivuitoare, platforme aeriene si alte utilaje.

Elevatoarele de materiale transportabile cu cadru din otel si coloana din aluminiu au o capacitate de pana la 300 kg la o inaltime maxima de 7,5 m.

Gama de produse este completata de urmatoarele articole:
Schele mobile din aluminiu si otel zincat cu diferite inaltimi, EN 131, HD 1004;
Scari din otel, aluminiu si scari speciale din fibra de sticla;
Scari retractabile pentru acces la pod / mansarda / terasa;
Rampe de Incarcare;
Elevatoare;
Platforme Mobile.

Pentru informatii suplimentare (tehnice si comerciale), comenzi ferme de achizitie sau cereri de produse speciale, va recomandam sa ne contactati la Divizia Materiale de Constructii & Edilitare:
☎ (004) 021.5296.200; 021.5296.233;
office@menatwork.ro; info@menatwork.ro.

Va asteptam si va MULTUMIM ca ne sunteti mereu aproape.

« inapoi