Home » Materiale de constructii » Unelte si Scule

Unelte si Scule


Categorii materiale constructiiNu putem estima cand apare o defectiune in casa, garaj, curte, birou, santier sau cand suntem nevoiti sa reparam un obiect. Cheia pentru a rezolva aceste situatii, in mod eficient si rapid, este sa "apelam" la trusa de scule si unelte.

Tehnologia a evoluat si in acest domeniu, iar aceste instrumente sunt aproape nelipsite din orice locuita, dar si din trusele personalului experimentat... devenind o necesitate a nevoilor noastre cotidiene.

Ideale si nelipsite oricarui domeniu de activitate, gama noastra de produse respecta standardele calitatii si indeplinesc normele de protectie a muncii.

Articole disponibile in aceasta grupa de produse:
- Bormasini, perforatoare, rotopercutoare, fierastraie circulare, polizoare unghiulare etc;
- Surubelnite, clesti, bidinele, pensule, trafaleti, cutii pentru scule si unelte, cuttere, nivele cu bula, magnetice, rulete, spacluri, ciocane, fierastraie, drisca rosturi, sertizor.

Pentru informatii suplimentare (tehnice si comerciale), comenzi ferme de achizitie sau cereri de produse speciale, va recomandam sa ne contactati la Divizia Materiale de Constructii & Edilitare:
☎ Telefon: (004) 021.5296.200;
✉ E-mail: office@menatwork.ro;
✉ E-mail: info@menatwork.ro.

Va asteptam si va MULTUMIM ca ne sunteti mereu aproape.« inapoi