Home » Materiale de constructii » Usi de Interior

Usi de Interior


Categorii materiale constructiiUsile de interior nu mai reprezinta doar un simplu mijloc de separare a spatiilor. Ele trebuie sa se integreze in ambient din punct de vedere al designului, culorii si al materialului.

Pentru ca spatiul in care locuim sa ne dea satisfactie, trebuie sa il amenajam corespunzator. O amenajare reusita depinde de felul in care zugravim, mobilam si decoram. Fiecare detaliu conteaza si completeaza imaginea de ansamblu.

Usile de interior, la prima vedere, par sa aiba un rol strict functional, dar ulterior se dovedesc utile la cosmetizarea ambientului. Fie ca sunt simple, duble, triple, cu deschidere in interior sau in exterior, batante, turnante, glisante, din lemn masiv, din lemn stratificat, furniruita sau lacuita, usa de interior trebuie sa se imbine cu stilul amenajarii.

Pentru a crea senzatia de continuitate si unitate, aceasta trebuie sa aiba nuanta parchetului si a mobilierului, iar tocul sa aiba aceeasi culoare cu cea a plintei.
Designul si rezistenta usilor de interior sunt legate strict de materialele din care acestea sunt fabricate.

► CALITATE: ...o usa “perfecta” este aceea care este fabricata din materiale care nu sufera modificari in timp, semifabricate din lemn (panel), furnire de calitate, bine uscate, lacuri pe baza de apa, ecologice.

► DESIGN: ... o usa “perfecta” este aceea care lasa lumina sa treaca, are o culoare placuta, care se combina perfect cu nuantele parchetului sau cele ale mobilierului.


Pentru informatii suplimentare (tehnice si comerciale), comenzi ferme de achizitie sau cereri de produse speciale, va recomandam sa ne contactati la Divizia Materiale de Constructii & Edilitare:
☎ Telefon: (004) 021.5296.200;
✉ E-mail: office@menatwork.ro;
✉ E-mail: info@menatwork.ro.

Va asteptam si va MULTUMIM ca ne sunteti mereu aproape.


« inapoi