Produse materiale de constructii

Plasa impletita GRIPLAS

Plasa impletita GRIPLAS este o retea formata prin impletirea firelor de sarma zincata, din care se obtin ochiuri patrate (50x50 mm). Aceasta plasa prezinta un grad semnificativ de flexibilitate, datorita proprietatilor constructive ce caracterizeaza firele de sarma. GRIPLAS constituie de asemenea, cel mai bun raspuns la nevoile celor care cauta solutii tehnice eficiente si economice, in acelasi timp.

Plasa impletita GRIPLAS se comercializeaza in role, dotate cu capace de protectie la extremitati. Lungimea plasei in rola: 25 m.

Domenii de utilizare: agricol, rezidential, utilitar.

Plasa Zincata Impletita Griplas
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plasa impletita GRIPLAS a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.


Produse materiale de constructii

Plasa impletita REPLAX

Plasa impletita REPLAX este o retea formata prin impletirea firelor de sarma zincata si acoperita cu un strat de PVC, din care se obtin ochiuri patrate (50x50 mm). Datorita proprietatilor constructive ce caracterizeaza firele de sarma, plasa impletita REPLAX este garantata impotriva coroziunii pentru o perioada de 10 ani, in conditii normale de exploatare.

Plasa impletita REPLAX se comercializeaza in role, dotate cu capace de protectie la extremitati. Lungimea plasei in rola: 25 m.

Domenii de utilizare: rezidential, agricol, sportiv, industrial.
Specificatii Replax
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plasa impletita REPLAX a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.


Produse materiale de constructii

Plasa impletita REPLAX T-SPORT

Plasa impletita REPLAX T-SPORT este o retea formata prin impletirea firelor de sarma zincata si acoperita cu un strat de PVC, din care se obtin ochiuri patrate (50x50 mm).
In urma procesului tehnologic de sinterizare Galvaplax (dezvoltat de producator), firele de sarma prezinta avantajul absorbtiei impactelor, tensiunilor, socurilor mecanice.
Acest tip de plasa verde impletita prezinta caracteristici remarcabile de robustete prin potrivirea perfecta a diametrului firului la construirea dimensionala a ochiului de plasa.

In conditii normale de exploatare, plasa impletita REPLAX T-SPORT este garantata impotriva coroziunii pentru o perioada de 10 ani.

Plasa impletita REPLAX T-SPORT se comercializeaza in role, dotate cu capace de protectie la extremitati. Lungimea plasei in rola: 10 m.

Domenii de utilizare: sportiv, in proiecte la care se necesita garduri rezistente la socuri ridicate (terenuri de fotbal), separatoare interne pe perimetrul stadioanelor de fotbal (UNI 10121-2).
Specificatii Replax T Sport
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Plasa impletita REPLAX T-SPORT a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi