Home » Materiale de constructii » Panouri Policarbonat » Policarbonat Alveolar
Produse materiale de constructii

Panouri alveolare din policarbonat CARBOPLAK

Policarbonatul este un polimer termoplastic dotat cu excelente proprietati mecanice si fizice. Datorita ductilitatii si durabilitatii sale este utilizat, de exemplu in productia de CD si DVD, datorita rezistentei sale la lovituri, este folosit in industria automobilistica, aeronautica si balistica (ferestre avioane, faruri automobile, scuturi si elemente antirevolta, etc.). Toate aceste caracteristici, impreuna cu transparenta superioara, fac policarbonatul sa fie recomandat in aplicatiile din constructii.

Placile alveolare CARBOPLAK sunt realizate din policarbonat, material dotat cu o considerabila rezistenta la lovire si o transparenta crescuta.
Placile CARBOPLAK ofera o protectie crescuta impotriva agentilor atmosferici si garanteaza maxima libertate in proiectare.

Avantajele ulterioare cum ar fi izolatia termica si usurinta intrinseca a materialului se traduc in economisirea din punct de vedere energetic, respectiv structural.

Principalele aplicatii ale placilor alveolare sunt:

- Copertine si pereti translucizi in constructii industriale - luminatoare, shed, acoperiuri, usi de garaj, vitrate, plafoane false, palplanse, etc.;
- Copertine centre comerciale - cupole, tunel, pasaje pietonale, copertine carucioare, copertine spalatorii auto si refugii pentru statii de autobuz, parcari auto;
- Copertine si pereti in constructii sportive - suprafete vitrate de siguranta, bariere de protectie terenuri de sport, copertina stadioane, piscine, etc;
- In constructiile rezidentiale - acoperisuri pentru gradini de iarna si verande, foisoare, adaposturi, acoperisuri;
- In agricultura - copertina si pereti de sera, luminatoare pentru staule.

Fisa tehnica Panou 8 mm
Fisa Tehnica Panou 10 mm
Fisa tehnica Panou 16 mm
Fista tehnica Panou 20 mm
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Panouri alveolare din policarbonat CARBOPLAK a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi