Home » Materiale de constructii » Scari si Schele » Scari Retractabile
Produse materiale de constructii

Scara Retractabila Articulata

Scara retractabila articulata este o scara flexibila, fabricata din otel zincat, descompusa in 4 rampe cu functionare extreme de simpla datorita echilibrarii resortului.

Eficienta, moderna, practica si simpla, scara retractabila inlesneste accesul la mansarda, pod, etaj superior, oferind posibilitatea utilizarii spatiului interior la capacitate maxima.

Dimensiune chepeng cm.:
• 90x70;
• 100x70;
• 130x70;

Scara retractabila poate fi folosita pana la o inaltime
de 3 m.


Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Scara Retractabila Articulata a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.


Produse materiale de constructii

Scara Retractabila Armonica

Scara retractabila Armonica, fabricata din otel zincat, este dotata cu patru dispositive din echiparea cadrului, care permit un montaj simplu, chiar fara ajutorul personalului tehnic. Montarea unei scari retractabile poate fi executata de orice persoana cu putina experienta in proiectele do-it-yourself.

Principalul avantaj al unei scari retractabile care permite accesul in mansarda, pod este tocmai caracterul sau pliabil, adica posibilitatea de a se impaturi astfel incat sa economiseasca spatiu si sa ofere un cadru estetic.

Dimensiune chepeng cm.:
• 50x70;
• 90x70;
• 100x70;
• 130x70;

Prevazuta pentru grosimi de tavan de 20 de cm., se poate adapta si pentru alte grosimi. Este indicata pentru inaltimi de pana la 3 m.

La cerere, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest site, special pentru facilitarea comunicarii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru informatii tehnice complete, aveti la dispozitie prezentarea acestor produse prin descarcarea materialului mai jos disponibil.

Folding Ladders Presentation
Inchide

Produsul a fost adaugat in lista


Produsul Scara Retractabila Armonica a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in dreapta paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.« inapoi