Home » Termice » Perdele de Aer

Perdele de Aer


Categorii termice Perdelele de aer sunt echipamente moderne de prevazute cu ventilatoare puternice pentru refularea unui curent intens de aer. Energia cinetica a aerului in miscare creaza o bariera invizibila, exact ca o cascada, care previne transferul termic intre cele doua spatii (exterior si interior), cu clima si presiune diferite.

Perdelele de aer au un design placut, elegant si atractiv si se potrivesc oricarui tip de interior. Sunt disponibile doua tipuri, perdele electrice si perdele in recirculare.

Acestea au fost special concepute pentru a genera maximum de eficienta la costuri minime. Instalarea rapida si costurile reduse pentru intretinere sunt alte avantaje importante ale acestor echipamente.

Alegerea unei perdele de aer este cruciala pentru obtinerea optimului de eficienta si confort. Un echipament cu o viteza mica de refulare, va fi incapabil de a furniza necesarul de putere pentru a preveni curentii reci de aer. Instalarea unor perdele prea puternice, vor genera disconfort persoanelor care trec pe sub ele si vor fi foarte zgomotoase.

Prin urmare, dimensionarea corecta a spatiului cu puterea de functionare a echipamentului este strict necesara.


« inapoi